«Κόβεται» η Ελεονώρα Μελέτη από το STAR;

Φούντωσαν τις τελευταίες μέρες οι φήμες που θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να τα «σπάει» με το STAR και να κόβεται η εκπομπή «Μελέτησέ» το.

Το σενάριο αυτό είναι… συνηθισμένο, καθώς ακούγεται τουλάχιστον δύο με τρεις φορές τη σεζόν. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα το κανάλι της Κηφισιάς είχε, με επίσημη ανακοίνωσή του, δημοσιοποιήσει τη στήριξή του στην παρουσιάστρια, αναφέροντας ότι η συνεργασία τους συνεχίζεται, καθώς και οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες από αυτήν.

Η ανακοίνωση έλεγε ότι: «Δημοσιεύματα, που αναφέρουν τον περιορισμό της εκπομπής “Μελέτησέ το!” και στη συνέχεια την οριστική διακοπή της, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η πολυετής συνεργασία μας με την κυρία Μελέτη είναι άριστη και θέμα διακοπής της εκπομπής της δεν έχει τεθεί σε καμία περίπτωση από τη διοίκηση του Star».

Τις τελευταίες μέρες πάντως, κυκλοφορούν και πάλι τέτοιου είδους φήμες, οι οποίες υποστηρίζουν ότι είναι θέμα ημερών η οριστική διακοπή της εκπομπής. Ωστόσο, μιλώντας με στελέχη του σταθμού της Κηφισιάς μου είπαν πως όλα αυτά είναι σενάρια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, επισημαίνοντας ότι τον τελευταίο καιρό, μετά από αλλαγές που έγιναν, η εκπομπή διαγράφει ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης. Στη συνομιλία μας μάλιστα μου τόνισαν για ακόμα μία φορά ότι η σχέση του STAR με την παρουσιάστρια είναι πολύ καλή και η Ελεονώρα τυγχάνει της στήριξής του.

Έτσι λοιπόν, αντίθετα με όσα λέγονται, δεν ισχύει το «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», αλλά μάλλον όλος αυτός ο… καπνός, είναι από τον διακαή πόθο ορισμένων να δημιουργήσουν θέμα εκεί που δεν υπάρχει!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Πόλεμος on air σε Μελέτη – Λαμπίρη για τη Μπεκατώρου