Κόβεται από το δελτίο του Mega o Πρετεντέρης;

Η πορεία του δελτίου και οι αλλαγές που θα γίνουν...

Ο Σεπτέμβριος, χαμογέλασε στο κεντρικό δελτίο του Mega το οποίο αύξησε κατά πολύ τα νούμερα τηλεθέασης και τερματίζει πρώτο και με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα δελτία ειδήσεων

Πριν βιαστούμε να μιλήσουμε για επιτυχία του mega-λου δελτίου ειδήσεων, πρέπει να πούμε πως η άνοδος αυτή στα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει τον τελευταίο μήνα, οφείλεται στο lead-in που παίρνει το δελτίο από την κυπριακή σειρά Όνειρο ήταν.

Η σειρά , έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, αφού ο μέσος όρος τηλεθέασης που σημειώνει τόσο στα γενικά , όσο και στο νεανικό κοινό καθημερινά,κυμαίνεται στο 25%-30%.

Όπως είναι φυσικό, αυτή η εξέλιξη, έχει χαροποιήσει πολύ τους υπεύθυνους του καναλιού της Μεσογείων , γνωρίζουν όμως , ότι εκτός από το lead-in, που βελτιώθηκε κατά πολύ σε σχέση με την περσινή χρονιά , πρέπει να βελτιώσουν και το περιεχόμενο του δελτίου.

Η Μαρία Σαράφογλου, που αυτή τη στιγμή -έστω και ανεπίσημα- είναι η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου, ικανοποιεί τις απαιτήσεις του σταθμού .

Ωστόσο η επίσημη πρεμιέρα του κεντρικού δελτίου για τη σεζόν 2014-2015, θα γίνει μέσα στον Οκτώβριο, όταν θα ξεκινήσουν και τα υπόλοιπα προγράμματα και εκπομπές του Mega.

Τότε είναι, που θα κάνει έναρξη και το δελτίο στην τελική του μορφή για φέτος, αφού μέχρι τώρα δεν έχει κομμάτι σχολιασμού και παράθυρα..

Πληροφορίες μας λένε, ότι οι υπεύθυνοι του σταθμού προβληματίζονται, για το κομμάτι του σχολιασμού και τα παράθυρα του δελτίου, με σκέψεις να απομακρύνουν ή να περιορίσουν τον ρόλο του Γιάννη Πρετεντέρη στο δελτίου, ο οποίος δέχεται σκληρή κριτική από το τηλεοπτικό κοινό, κάτι που γνωρίζουν καλά οι υπεύθυνοι του καναλιού..

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Πότε κάνει πρεμιέρα ο Γιάννης Πρετεντέρης;