Κωστής Πολύζος: Η αποκάλυψη της Νικολούλη για την μάνα του!

Η άγνωστη συνομιλία της μάνας με την γνωστή δημοσιογράφο.

Σοκαρισμένη είναι η ελληνική κοινή γνώμη από χθες που έγινε γνωστό πως συνελήφθη η μάνα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου, κατηγορούμενοι για την δολοφονία του. Εδώ και πέντε χρόνια, που αποκαλύφθηκε το πτώμα του άτυχου παιδιού, πάρα πολλοί ήταν πεπεισμένοι πως η μητέρα του και ο σύζυγός της είναι μπλεγμένοι, ωστόσο, κανείς δεν είχε τις ακράδαντες αποδείξεις, ενώ παράλληλα είχε παγώσει και η υπόθεση από τον εισαγγελέα Κοζάνης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν βγει προς τα έξω.

Η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε χθες μια συνομιλία, που δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας με την μάνα του Κωστή, όπου η ίδια κλαίει για το νεκρό παιδί της. Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε επίσης πως η μάνα ήταν τελείως ψυχρή, όταν της ανακοίνωσαν ότι το πτώμα που βρέθηκε άνηκε στον γιο της και μάλιστα προσπαθούσε να ψαρέψει τους δημοσιογράφους της εκπομπής για να μάθει ποιος ήταν ο μάρτυρας που τη νύχτα του φόνου είχε δει κάτι. «Την ενδιέφερε να μάθει ποιος είναι ο μάρτυρας για να τον βρουν μετά, να μην φτάσει στις Αρχές», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Στον αέρα της εκπομπής αποκαλύφθηκε επίσης πως η μάνα είχε φτιάξει ψεύτικο λογαριασμό στο facebook και προσπαθούσε να αλιεύσει πληροφορίες από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, που είχε δημιουργηθεί για τον άτυχο Κωστή.