Κώστας Αποστολάκης: Γιατί φοβόταν ότι θα «φάει» ξύλο;

Τι είπε ο γνωστός ηθοποιός για τη συνέχεια της σειράς «Εθνική Ελλάδος»;

Συνέντευξη στο περιοδικό «TV ΖΑΠΙΝΓΚ» και τη Μαρία Μπακοπούλου παραχώρησε ο Κώστας Αποστολάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο του στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος» κι έκανε μια… μίνι αποκάλυψη για τη συνέχεια.

Πώς αντέδρασες διαβάζοντας το πρώτο σενάριο της «Εθνικής Ελλάδος»; Πως σου φάνηκε ο ήρωάς σου;

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν «θα φάω ξύλο», αλλά ο Γιώργος με είχε προειδοποιήσει για το ποιόν του Θόδωρου και έτσι μου ήρθε λίγο πιο φυσικά όταν διάβασα το σενάριο.

Θεωρείς ότι ο Θόδωρος έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον σύγχρονο Έλληνα;

Στην Ελλάδα του σήμερα ο Θόδωρος είναι, δυστυχώς, ένα πολύ αναγνωρίσιμο πρόσωπο. Είναι ο άνθρωπος που εξωτερικά έχει τη γυναίκα του, τα παιδιά του, τη δουλειά του, θεωρείς ότι όλα πάνε καλά στη ζωή του και ότι τα έχει καλά με τον εαυτό του, αλλά, όταν εστιάσεις στο εσωτερικό της οικογένειάς του, θα δεις ότι πρόκειται για έναν αυταρχικό άνθρωπο. Για τον Θόδωρο λέω ότι «έχει γεννηθεί για να εμποδίζει».

Ήδη από τα πρώτα επεισόδια είδαμε ότι ο ήρωάς σου είναι βαθιά ρατσιστής, έως και μισάνθρωπος. Πως θα εξελιχθεί ο ρόλος του προσεχώς;

Αν στα πρώτα επεισόδια της σειράς απλά αντιπαθήσατε τον Θόδωρο, ετοιμαστείτε τώρα να θυμώσετε μαζί του, μέχρι και να σπάσετε την τηλεόραση με όσα θα κάνει, αφού θα τον δούμε να προβαίνει σε πολύ ακραίες πράξεις που θα τον κάνουν, θεωρώ, μισητό στους τηλεθεατές.