Κορυφαίος τραγουδοποιός παραδέχεται ότι έχει δοκιμάσει ναρκωτικά και δηλώνει : «Είμαστε το τσαντίρι που πάει Eurovision…»!

"Eίχα δοκιμάσει ναρκωτικά, αλλά δεν μου ταιριάζουν εμένα αυτά τα πράγματα..."

 Ποιός δεν έχει διασκεδάσει, δεν έχει προβληματιστεί, δεν έχει τραγουδήσει, κομμάτια του ; Ο Παντελής Θαλασσινός μίλησε στο περιοδικο «ΕΓΩ» και τον Γιάννη Βίτσα για τον χαμό της μητέρας του, την αριστερά, την πολιτική γενικότερα, αλλά απάντησε και για την EUROVISION!

«Ποιά είναι τα δικά σας πάθη ;Υπήρξατε ευάλωτος στο ποτό ; Κάνατε χρήση ναρκωτικών»;

«Είχα δοκιμάσει, αλλά δεν μου ταιριάζουν εμένα αυτά τα πράγματα. Δεν μου ταίριαζαν ποτέ. Ήθελα να είμαι νορμάλ, καλά, να μπορώ να αντιμετωπίσω οτιδήποτε στο λεπτό, οποιαδήποτε στιγμή. Ήθελα να είμαι δυνατός ψυχικά.

«Ζούμε δύσκολα οικονομικά όλοι οι Έλληνες. Φτάσατε αντίστοιχα σε αυτό το όριο»;

«Ναι. Τον πρώτο καιρό που ειχαμε τους «Λαθρεπιβάτες». Υπήρξε εποχή που ζούσαμε με το μισθό της Ελένης (σύζυγός του). Τα καταφέρναμε όμως. Μπορώ να τα καταφέρω και με τα λίγα. Οϋτε ξανοίχτηκα ποτέ, ούτε βάζω στη ζωή μου τεράστιες οικονομικές υποχρεώσεις».

«Ψηφίσατε αριστερά»;

«Φυσικά ψήφισα αριστερά. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην σκεφθεί να ψηφίσει σήμερα αριστερά. Ψηφίζω ΚΚΕ επί πολλά χρόνια»

«Συμφωνείτε με τον θεσμό της EUROVISION»;

«Όχι δεν συμφωνώ. Είναι ένα πανηγύρι κακής ποιότητας, γιατί υπάρχουν πανηγύρια που είναι πολύ όμορφα. Χαλούν του κόσμου τα λεφτά και επωφελούνται άλλοι». Προσωπικά θέλω να ασχολούμαι με τη μουσική ως τέχνη. Δεν θεωρώ ότι κάνουν τέχνη, αυτοί που κάνουν τηλεοπτικά shows. Πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τη συγκίνηση από τον εντυπωσιασμό. Όλο αυτό που γίνεται, το παραλληλίζω με το τραγούδι που έγραψαν οι «Χαίνηδες», το «Ο Καραγκιόζης στη Eurovision». Θεωρώ ότι είμαστε το τσαντίρι που πάει στην Eurovision. Εμείς είμαστε ένας λαός του λόγου. Δεν γίνεται να συμμετέχουμε κάθε φορά με αγγλόφωνα ποπ τραγούδια.

«Φέτος συμμετέχει και ο Αγάθωνας»

«Θα πατώσει, διότι ο κόσμος που βλέπει την Eurovision είναι ποπ. Σαν κίνηση τη βλέπω σωστή»!

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για την EUROVISION!