Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Παντρεύτηκε την Τζίνα Μοσχολιού σε τσιπουράδικο!

Ο γάμος έγινε την περασμένη Κυριακή - Δείτε την σύζυγο του γνωστού δημοσιογράφου

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με λίγους και καλούς φίλους δίπλα του, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Τζίνα Μοσχολιού.

Τα όσα γράφτηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σχετικά με τον γάμο, ανάγκασαν την Τζίνα Μοσχολιού να γράψει στο Facebook: «Οκ, επειδη με την πλακα που κανω δεν βλεπω να μαζεύεται το πραγμα, να πω και κατι σοβαρο: στη ζωη δεν επιλέγεις παντα ποιους θα συναντήσεις. Και, ναι, η δουλεια μας εχει εναν βαθμο δημοσιότητας αλλα ΟΧΙ για ολους τον ιδιο. Κι ετσι πρεπει να ειναι. Και δεν μπορεί μαζι με την ιδιωτικότητα του ενος, να πηγαίνει στα άχρηστα κι η ιδιωτικότητα του αλλου. Επειδή παρατηρώ οτι παρακολουθούν τι γράφω και πολλοί συνάδελφοι, θερμοπαρακαλώ προσωπικα για λιγη ησυχία».

Ωστόσο, η αλήθεια έρχεται δια στόματος Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος δηλώνει στην Σάσα Σταμάτη για την εφημερίδα Espresso: «Ο γάμος έγινε την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στις 17:00. Δεν με πήρε κανένας να με ρωτήσει τίποτα». Ο γάμος έγινε στην πλατεία Δροσιάς, σε ένα τσιπουράδικο, ενώ ακολούθησε γλέντι με λίγους καλούς φίλους.

 Η σύζυγός του είναι 29 χρονών, γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά για κάποια χρόνια ζούσε και εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη, Τώρα είναι ραδιοφωνική παραγωγός και έχει τη δική της εκπομπή κάθε μεσημέρι στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84».

Αν και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απέφευγε να μιλάει για τα προσωπικά του, όταν γνώρισε την σύντροφό του άρχισε να δηλώνει σε συνεντεύξεις του πως είχε βρει το άλλο του μισό.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για την κατάθλιψη και το κορίτσι που ερωτεύτηκε
 
Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Αυτό θέλει μηνύσεις!»

«Έσπασε» ο Νίκος Ορφανός στο Ευθέως – Ζήτησε να σταματήσουν

Μπογδάνος -Σεργουλόπουλος τραγουδούν «Το ωραιότερο πλάσμα» και «Σε έχω κάνει Θεό»!

Μπογδάνος: «Αν πάει κανείς να σκαλίσει τα προσωπικά μου, θα τον πάρει ο διάολος»!