Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Δεν εμπιστεύομαι τον κ.Τσίπρα ούτε να μου πάρει τσιγάρα»

«Τότε είχα σκεφτεί ότι «μαλ... δεν είναι χώρα αυτή» και με πήραν τα κλάματα.»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλά στην Πολυξένη Καραμίχα και στην εφημερίδα Real για τις ημέρες του δημοψηφίσματος και τον Αλέξη Τσίπρα.

Πώς βίωσες δημοσιογραφικά τις κρίσιμες ημέρες;

Το δημοψήφισμα είναι ό,τι χειρότερο έχουμε ζήσει. Και δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είχε πει πως δεν θα το κάνει ή ότι άλλο είπε και άλλο έκανε ή ότι δεν μάθαμε ποτέ γιατί ψηφίζουμε. Το έγκλημα του δημοψηφίσματος είναι ό,τι «παίζοντας» με τη χώρα, μας δίχασε και έβγαλε τον χειρότερο κάφρο που δεν κρύβει πια αλλά φανερώνει ο Έλληνας.

Γι’ αυτό είχες δώσεις μια συνέντευξη σε ελβετικό κανάλι, στην οποία είχες ξεσπάσει σε κλάματα;
Δεν είχε προβληθεί στην εκπομπή που είχα δώσει τη συνέντευξη. Βρήκαν το αμοντάριστο υλικό από το δελτίο του ίδιου καναλιού και το έπαιξαν. Τότε είχα σκεφτεί ότι «μαλ… δεν είναι χώρα αυτή» και με πήραν τα κλάματα.

Είσαι απογοητευμένος;
Δεν εμπιστεύομαι τον κ. Τσίπρα ούτε να πάει στο περίπτερο να μου πάρει τσιγάρα. Αν πάει στο περίπτερο, τελικά θα μου πάρει γκοφρέτες και θα ΄χει φάει και τις μισές. Δυστυχώς το παλιό πολιτικό προσωπικό αυτής της χώρας, στον βαθμό που διατηρεί μια ποιότητα, ανέχτηκε τη μορφή του ελληνικού παρασίτου που λέγεται «λαμόγιο».