Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σε ποιους θα ανοίξει την πόρτα το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου»;

Τι συμβαίνει τελικά με τον Παύλο Σταματόπουλο;

Με τις εξελίξεις στην επικαιρότητα να έχουν πάει πίσω τα σχέδια των καναλιών για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, συναντήσεις, συζητήσεις και κυρίως φήμες για μεταγραφές δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα. Ποιος μένει, ποιος φεύγει, ποιος πάει πού… αναρωτιούνται πολλοί στα δημοσιογραφικά γραφεία. Η αλήθεια είναι, ότι σε πολλές περιπτώσεις κανείς δεν μπορεί να δώσει σαφείς απαντήσεις ακόμα. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα κι εκτός απροόπτου, φαίνεται πως θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν από το ίδιο μετερίζι. Το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», αν όλα πάνε καλά, θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του το φθινόπωρο. Βέβαια, η βασική ερώτηση είναι: «Ποιους θα βρούμε μέσα στο «σπίτι» εκτός από την Κωνσταντίνα;

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις τους, ο Νίκος Αναδιώτης και ο Αντώνης Λουδάρος, σίγουρα, δεν θα είναι στην παρέα της Κωνσταντίνας. Και οι δύο δεν άφησαν περιθώρια ανανέωσης της συνεργασίας τους με τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Αυτός που βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο των συζητήσεων είναι ο Παύλος Σταματόπουλος. Δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει κάνει συζητήσεις με το E TV και μάλιστα να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Το σενάριο αυτό, όμως, όχι μόνο δεν επιβεβαιώνεται αλλά διαψεύδεται κιόλας, με τον παρουσιαστή να παραμένει στο δυναμικό της εκπομπής του Alpha.

Ποιοι θα αναπληρώσουν τα κενά; Αυτό αναρωτιέται και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, οριστική απάντηση πριν από τον Σεπτέμβρη δεν θα πάρει. Οι υπεύθυνοι του Alpha έχουν δει κι έχουν μιλήσει με αρκετά πρόσωπα, όμως τίποτα δεν έχει προχωρήσει ακόμα.