Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Έχω προσκαλέσει τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή»

«Δεν φοβάμαι να έρθει ο οποιοσδήποτε».

Συνέντευξη στο νέο τεύχος του περιοδικού Celebrity παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μίλησε και για την αγωγή που έχει καταθέσει εναντίον του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη. Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει καλέσει στην εκπομπή της τον Γιώργο και την Φαίη.

Θα προσκαλούσες, άραγε, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή σου μετά από όσα έχουν συμβεί;

Τους έχω προσκαλέσει. Πιστεύω θα είχε πολύ ενδιαφέρον η συνάντηση και η συνύπαρξή μας. Το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» είναι ανοιχτό για όλο τον κόσμο. Δεν έχω πει ποτέ «όχι, δεν θέλω τον τάδε ή τον δείνα». Δεν φοβάμαι να έρθει ο οποιοσδήποτε, γιατί ξέρω ότι θα περάσει καλά, θα τον σεβαστώ ακόμα κι αν δεν ταυτίζονται οι απόψεις μας.

Δεν θα σε άγχωνε δηλαδή το γεγονός ότι ίσως έβγαιναν πράγματα στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής που δεν θα μπορούσαν να «κοπούν»;

Όχι δεν έχω άγχος. Γιατί δεν είμαι άνθρωπος που κρύβομαι. Δεν κρύφτηκα ποτέ.

Το γεγονός ότι εκκρεμεί μια αγωγή απέναντι στον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη, η οποία θα εκδικαστεί σε λίγο καιρό, πόσο σε έχει επηρεάσει στην καθημερινότητά σου, ακόμα και στη δουλειά σου;

Για να είμαι ειλικρινής, μια τέτοια διαδικασία δεν είναι ευχάριστη. Είναι ψυχοφθόρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι το σκέφτομαι και από το πρωί μέχρι το βράδυ. Βέβαια, όσο πλησιάζει ο καιρός σίγουρα με απασχολεί. Απλώς θα ήθελα να βάλω μια τελεία σε αυτή την ιστορία και αυτός ήταν ο λόγος που κίνησα αυτές τις διαδικασίες.