Κλεμμένα Όνειρα – Voice – Τούνελ: Πώς εμποδίζουν ο ένας την τηλεθέαση του άλλου;

Ποιος κατάφερε να ξεπεράσει το 60%; Δείτε τι έδειξαν οι μετρήσεις το βράδυ της Παρασκευής για τα τρία προγράμματα...

Στέκονται ανάχωμα ο ένας στην τηλεθέαση του άλλου σε μια προσπάθεια να κρατήσουν και οι τρεις τη θέση της κορυφής στους πίνακες μετρήσεων της Nielsen.

Κλεμμένα Όνειρα – η δημοφιλέστερη ελληνική σειρά για φέτος VS The Voice – Το νέο show που έκλεψε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον των τηλεθεατών VS Φως στο Τούνελ – Η εκπομπή που καθηλώνει με τις αποκαλύψεις.

Οι τρεις μονομάχοι σάρωσαν το βράδυ της Παρασκευής και ταυτόχρονα έκαναν ότι μπορούν για να βάλουν τρικλοποδιά ο ένας στον άλλον.

Συγκεκριμένα, τα Κλεμμένα Όνειρα με μέσο όρο τηλεθέασης 31% δεν άφησαν το Voice να πάρει ανάσα την πρώτη ώρα και καθηλώθηκε κάτω από το 30%. Αμέσως μετά το τέλος της σειράς το talent show εκτοξεύτηκε ακόμα και στο 48,9% και ολοκληρώθηκε με ποσοστό 34,4%.

Με τον ίδιο τρόπο, το Voice με τηλεθέαση τα τελευταία τρία τέταρτα πάνω από 40% περιόρισε το πρώτο ημίωρο της Αγγελικής Νικολούλη σε νούμερα κάτω του 14%. Αμέσως μετά όμως, το Φως στο Τούνελ έπιασε κορυφή με μέσο όρο 32,7%, ενώ άγγιξε και το 43,9%.

Ωστόσο, στο δυναμικό κοινό φαίνεται ότι το Voice διατηρεί άνετο προβάδισμα με τηλεθέαση ρεκόρ. Μεταξύ 22:45 – 23:00 η εκπομπή έφτασε στο 62,4%!

Φαίνεται πως οι μεγαλύτερες τηλεοπτικές μάχες της εβδομάδας …μετακομίζουν στην prime time  ζώνη της Παρασκευής.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις