Κλεμμένα Όνειρα: Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα τους απέναντι στο Μπρούσκο;

Η σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη επέστρεψε στην απογευματινή ζώνη του MEGA.

Με τις συγκλονιστικές εξελίξεις που «χρωστούσε» στους τηλεθεατές από το τελευταίο επεισόδιο της περασμένης σεζόν τα Κλεμμένα Όνειρα επέστρεψαν με ένα διπλό χορταστικό επεισόδιο και ταρακούνησαν τους μετρητές της Nielsen. Απέναντι τους βρέθηκε η σειρά Μπρούσκο που οι τηλεθεατές έχουν επίσης δείξει την αγάπη τους. Πως εξελίχθηκε αυτή η πρώτη τηλεοπτική κόντρα;

Η σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη συγκέντρωσε το 27,4% του συνόλου των τηλεθεατών και το 28,9% του δυναμικού κοινού για τις δύο ώρες προβολής της. Την μία ώρα που βρέθηκε απέναντι από το Μπρούσκο το γενικό σύνολο της σειράς ήταν 28,1% έναντι 21,7% στον ΑΝΤ1. Στο δυναμικό κοινό πάλι τα «Κλεμμένα Όνειρα» κράτησαν τη διαφορά τους από το «Μπρούσκο» σημειώνοντας 27,8% έναντι 20,6% (19:00 – 20:00).

Η σειρά ξεκίνησε δυναμικά κλείνοντας ως επί το πλείστον τις παλιές τις εκκρεμότητες και δίνοντας χώρο στα νέα πρόσωπα της ιστορίας να μας συστηθούν. Το αν θα τους αγκαλιάσουν το ίδιο και στη συνέχεια οι τηλεθεατές μένει να το δείξει ο καιρός, πάντως η αρχή έγινε «με το δεξί». Εξάλλου, και το «Μπρούσκο» κράτησε το κοινό που ήδη αγαπά την ιστορία του και αποτελεί έναν ισχυρό αντίπαλο.

Λία Παππά

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε εδώ αναλυτικά την τηλεθέαση