Κλεμμένα όνειρα… η τηλεθέαση του δελτίου του Mega

Από τη δεύτερη κιόλας μέρα το lead in της σειράς δεν έφτασε για να δώσει στο δελτίο την πρωτιά. Μεγάλος νικητής στη μάχη των 8 το "Κάτι Ψήνεται".

Με τον ερχομό του Δεκέμβρη ήρθε και το πολυπόθητο lead in για το κεντρρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, αυτό που αφήνει με την ολοκλήρωσή της η δημοφιλής σειρά «Κλεμμένα όνειρα». Το σίριαλ που διαδέχθηκε το «Όνειρο ήταν», κατάφερε να επαναφέρει στο κανάλι της Μεσογείων τους τηλεθεατές στο διάστημα 19:00 – 20:00. Χθες, Τρίτη, τα «Κλεμμένα όνειρα» σημείωσαν 24,2% στο σύνολο -μικρή υποχώρηση από τη Δευτέρα- και 25% στο δυναμικό κοινό. Απέναντι, το Μπρούσκο περιοριζόταν  στο 19,1% και το 15,8% αντίστοιχα.

Η επιτυχία των «Κλεμμένων ονείρων», ωστόσο, δεν φαίνεται να περνάει και στο κεντρικό δελτίο του Mega, που από τη δεύτερη κιόλας μέρα προβολής της σειράς δεν κατάφερε να καρπωθεί τα αναμενόμενα. Συγκεκριμένα, αν και οι ειδήσεις του Μεγάλου Καναλιού παρέλαβαν τηλεθέαση 25%, στην ώρα που ακολούθησε την έριξαν στο 17,5%. Έτσι, έδωσαν την ευκαιρία στον ΑΝΤ1 να περάσει μπροστά με 18,7%.

Στο δυναμικό κοινό, το 25,8% που άφησαν τα «Κλεμμένα όνειρα» έγινε 16,3% κατά τη διάρκεια του δελτίου και η τηλεθέαση του καναλιού… όνειρο ήταν. Ο ΑΝΤ1, έστω και οριακά, βρέθηκε πάλι μπροστά με 16,5%. Το γεγονός αυτό θα έπρεπε τουλάχιστον να βάλει σε σκέψεις τους υπεύθυνους ενημέρωσης του Mega, καθώς είναι πλέον εμφανές ότι το πρόβλημα δεν είναι στο πριν και το μετά του δελτίου, αλλά στο ίδιο το δελτίο. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο μεγάλος νικητής στη μάχη των 8 είναι το «Κάτι ψήνεται». Οι τηλεθεατές που δεν επέλεξαν την ενημέρωση αλλά την μαγειρική το βράδυ της Τρίτης, έφτασαν στο 23% για το γενικό σύνολο και στο 22,7% για το δυναμικό κοινό.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης