Κλεμμένα Όνειρα: Γιατί ακύρωσε η Φαίη το ραντεβού της με τον Σταύρο;

Δείτε το βίντεο!

Ο Ρώσος επιπλήττει τον Σταύρο για τη συμπεριφορά του απέναντι στη Μαρία και για τη σχέση του με τη Φαίη, ζητώντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Ο Σιμόν επιμένει ότι θα σταματήσει τη σχολή για να βρει δουλειά, αλλά η Αντέλα δεν θέλει να το δεχτεί.

Η Εύα, η μητέρα της Φαίης, ακούει για το δείπνο που ετοιμάζει η κόρη της και αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για κάποιο νέο φλερτ. Της εφιστά την προσοχή να μην μπλέξει, όπως παλιά, με κανέναν κατώτερό της και η Φαίη αναστατωμένη αρνείται τα πάντα. Η Χρύσα μαθαίνει από τη Φρύνη για το δείπνο που ετοιμάζει η Φαίη στον Σταύρο και σκυλιάζει.

Στο μεταξύ, ο ντετέκτιβ πηγαίνει στο γραφείο του Βαλάτου. Η Αλεξάνδρα, που συμπτωματικά βρίσκεται εκεί, υποψιάζεται ότι η επίσκεψη έχει σχέση με τη γυναίκα που ψάχνει ο πατέρας της. Η Φαίη φοβάται ότι η μητέρα της έρχεται στην Αθήνα για να της κάνει έλεγχο, για το λόγο αυτό ακυρώνει το ραντεβού με τον Σταύρο.

Λίγο μετά την επισκέπτεται η Χρύσα, που πάει εκεί με αποκλειστικό σκοπό να την «ψαρέψει». Ο Βαλάτος βρίσκει ότι η πινακίδα που σημείωσε ο ντετέκτιβ ανήκει στον Μανώλη και αποφασίζει να τον συναντήσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλεμμένα Όνειρα: Ποιος μαθαίνει ότι ο Άρης δεν είναι γιος της Αλεξάνδρας;

Ο Άρης ανακαλύπτει μια παλιά φωτογραφία του πατέρα του με τη Βίκυ!