Κινδύνευσε να καεί ζωντανή πασίγνωστη τραγουδίστρια! Έχασε το μωρό της η κόρη της!

Χριστίνα Δελλή

Απίστευτη τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο! Τα ουρλιαχτά και οι φωνές της τραγουδίστριας ξεσήκωσαν τη γειτονιά.

Συμπληρώθηκε ένας μήνας από την ημέρα που η Χριστίνα Δελλή βρέθηκε αντιμέτωπη με τον θάνατο, όταν φούντωσε μεγάλη πυρκαγιά στην κουζίνα του σπιτιού της, στον Άγιο Δημήτριο. Πάνω στην απόγνωσή της άρπαξε το λάστιχο που βρισκόταν στο μπαλκόνι και ολομόναχη, μισολιπόθυμη από τους καπνούς και τις αναθυμιάσεις, ξεκίνησε με υπεράνθρωπες προσπάθειες την πυρόσβεση. Ούρλιαζε στο ανήλικο εγγονάκι της αλλά και στην εγκυμονούσα κόρη της -η οποία βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση στο κρεβάτι λόγω της δύσκολης εγκυμοσύνης της- να απομακρυνθούν από το σπίτι.

Τα ουρλιαχτά και οι φωνές της τραγουδίστριας ξεσήκωσαν τη γειτονιά. Ο κόσμος βγήκε στα πεζοδρόμια και πριν προλάβει ακόμα να φτάσει η πυροσβεστική, έσωσε την οικογένειά της και τους αγαπημένους, τετράποδους φίλους της. Η ίδια λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις και το σοκ αμέσως μετά το σβήσιμο της πυρκαγιάς! Δυστυχώς, η κόρη της Αναστασία απέβαλε λίγες μέρες αργότερα.

Χριστίνα Δελλή

«Ευτυχώς σώθηκε το παιδί μου κι αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία για μένα… Κόντεψα να τρελαθώ, λίγο έλειψε να χάσω τα πάντα μέσα σε ένα λεπτό της ώρας! Είδα τον Χάρο με τα μάτια μου… Ποτέ δεν φανταζόμουν πόσο γενναία μπορεί να σε κάνει η ζωή και ο κίνδυνος και νιώθω περήφανη γι’ αυτό», δήλωσε συγκλονισμένη η Χριστίνα Δελλή στον Γιάννη Αρμουτίδη και το περιοδικό «Λοιπόν».

«Τις επόμενες μέρες από τη φωτιά ξεκίνησε η ανακατασκευή του σπιτιού. Μετά από λίγες μέρες η Αναστασία αισθάνθηκε μια απίστευτη δυσφορία. Μεταβήκαμε επειγόντος στο νοσοκομείο κι εκεί ο γιατρός της μας ανακοίνωσε ότι το μωράκι ήταν νεκρό μέσα της, εδώ και δέκα ημέρες. Η οδύνη ήταν απίστευτη!», περιγράφει η τραγουδίστρια.