Κελεκίδου – Κουρκούλης: Ο πραγματικός λόγος που μετακόμισαν στην Αυστραλία

Διαβάστε λεπτομέρειες...

Η είδηση πως η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης μαζί με το γιο τους, Θάνο-Ραφαήλ, αποφάσισαν να φύγουν μόνιμα για την Αυστραλία έπεσε περίπου σαν κεραυνός εν αιθρία πέρσι το καλοκαίρι. Και πράγματι, το Σεπτέμβριο που μας πέρασε η εγκυμονούσα στο δεύτερο παιδί της Κέλλυ και ο Νίκος Κουρκούλης μαζί με το γιο τους και τη μικρότερη αδελφή της Κέλλυς, ξεκίνησαν για μια νέα ζωή στο Ντάργουιν της Αυστραλίας.

Όπως γράφει η Σόνια Καζόνι στο PEOPLE, πολλοί θεώρησαν πως το ζευγάρι έφυγε λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, κάτι που δεν ισχύει, καθώς και οι δυο τους είχαν δουλειά και γεμάτο πρόγραμμα εμφανίσεων όταν το αποφάσισαν. Ούτε έχουν συγγενείς στην Αυστραλία, όπως κάποιος θα μπορούσε εύλογα να φανταστεί. Ο Νίκος, όμως, από καιρό συζητούσε για ένα νέο επιχειρηματικό άνοιγμα που ήθελε να κάνει στο εξωτερικό επιλέγοντας το συγκεκριμένο μέρος, καθώς εκεί βρίσκονταν άνθρωποι που είχε γνωρίσει από επαγγελματικά ταξίδια για εμφανίσεις στην Αυστραλία, με τους οποίους είχε αποκτήσει φιλική σχέση και σκεφτόταν να συνεργαστεί.

Στο διάστημα της παραμονής τους στο Ντάργουιν δεν εμφανίστηκαν σε κάποιο νυχτερινό κέντρο εκεί. Σύμφωνα με άνθρωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού, όλον αυτό τον καιρό το ζευγάρι ετοίμαζε το έδαφος για ένα νέο επαγγελματικό βήμα εκτός της μουσικής. Μάλιστα ο Νίκος Κουρκούλης πραγματοποίησε μια εμφάνιση στο πανεπιστήμιο του Ντάργουιν, το οποίο παρακολουθούν πολλοί φοιτητές ελληνικής καταγωγής, δεδομένου πως η περιοχή έχει πολλούς Έλληνες μετανάστες, κυρίως από την Κάλυμνο. Σε αυτή την εμφάνιση με άρωμα Ελλάδας βρέθηκε και η Κέλλυ, που τραγούδησε μερικές επιτυχίες της όταν ο Νίκος την κάλεσε επί σκηνής. 

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.