Καβγάς Φίλη – Κορκίδη: «Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα τι θα αποκαλύψω!»

«Είναι πολύ φτηνή η δικαιολογία σου!»

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά το πρωί της Κυριακής έκανε λόγο για 60.000 αιτήσεις στην Βουλγαρία από επιχειρήσεις που βρίσκονται στην Ελλάδα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, προκαλώντας την αντίδραση του Νίκου Φίλη ο οποίος τον κατηγόρησε πως φτιάχνει κλίμα μαζικής μετανάστευσης επιχειρήσεων  από την Ελλάδα στη Βουλγαρία και έκανε λόγο για πολιτικό παιχνίδι.

https://www.youtube.com/embed/SIObcGNCQ6I
Τα αίματα άναψαν κατά τη διάρκεια της κουβέντας…

«Το να φτιάχνετε κλίμα μαζικής μετανάστευσης επιχειρήσεων από την Ελλάδα στη Βουλγαρία, δεν είναι πατριωτικό το λιγότερο.» είπε ο Νίκος Φίλης

Β.Κ:«Το πατριωτισμό τον έχω πληρώσει πολύ ακριβά και με τα ελληνικά ομόλογα και με τους φόρους. Εσείς κάνετε φοροφυγάδες υπουργούς, εγώ πληρώνω τους φόρους. Στη χαρίζω την πολιτική συζήτηση. Κακώς ο κύριος Αυτιάς με κάλεσε σε πολιτικό πάνελ. Δε σας γουστάρω ρε παιδιά, δεν μιλάτε τη γλώσσα μας. Μιλάτε άλλη γλώσσα. Είστε εκτός τόπου και χρόνου. Όταν τρεις φορές σας παίζουν παιχνίδι να πετάξουν την Ελλάδα από το ευρώ και δεν το παίρνετε χαμπάρι είστε κορόιδα.»

Ο κ. Φίλης με τη σειρά του ανταπάντησε ότι πρόκειται να πολιτικό παιχνίδι καθώς ο κ. Κορκίδης ανέφερε πως είχαν καταθέσει προτάσεις από τον Ιανουάριο για να αποφύγουν το business run από τον Ιανουάριο.

«Μιλάς σαν κομματικό στέλεχος της Ν.Δ τώρα αναπάντησε ο Νίκος Φίλης και τα αίματα άναψαν…

Β.Κ:«Δεν ντρέπομαι για αυτό. Εσύ να ντρέπεσαι για αυτό που λες, είναι πολύ φτηνή η δικαιολογία σου.»

Ν.Φ:«Ευρώ για αυτούς που θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα ή ευρώ για τον κόσμο; Είναι κρίσιμο θέμα αυτό. Από το ευρώ θα κερδίσει όλη η κοινωνία κι όχι αυτοί οι οποίοι ξέρουν αν φεύγουν τις δύσκολες στιγμές από την Ελλάδα.»

Β.Κ:«Εμένα μη με ξαναδείξεις σε αυτούς που φεύγουν έξω. Έχω πληρώσει ένα εκατομμύριο φόρους, μου έχετε φάει ένα εκατομμύριο ομόλογα και θα με δείξεις εσύ; Ποιος είσαι εσύ που θα με δείχνεις; Τι έχεις πληρώσει εσύ σε φόρους. Άντε ρε φύγε από εδώ! Η κοροϊδία έχει όρια!»

Ν.Φ:«Αφήστε τον να μιλήσει γιατί αποκαλύπτεται!»

Β.Κ:«Αποκαλύπτομαι; Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα τι θα αποκαλύψω!»

https://www.youtube.com/embed/2Ueguh-lL4U