Κάτω Παρτάλι: Τι τηλεθέαση έκανε το τρίτο επεισόδιο;

Ποια προγράμματα ...παρέλασαν στην πρώτη σειρά του prime time της Δευτέρας;

«Καυτό» είναι το τηλεοπτικό βράδυ στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς οι «πολεμιστές» είναι πρώτης γραμμής και διαθέτουν τα πλέον ισχυρά όπλα. Στην κορυφή όλων τις προηγούμενες δύο εβδομάδες ήταν το ολόφρεσκο Κάτω Παρτάλι που με το …καλησπέρα σας τα μηχανάκια μέτρησης της Nielsen έπεσαν με φόρα στην αγκαλιά του…

Τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης για τη χθεσινή βραδιά;

Οι τηλεθεατές μετακόμισαν και αυτή τη Δευτέρα στο Κάτω Παρτάλι σε ποσοστό 50,7%! Η τηλεθέαση έφτασε στο σύνολο ακόμα και στο 58,1% λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου. Στο δυναμικό κοινό η σειρά σημείωσε 52,5%, ενώ άγγιξε ακόμα και το 60,1%, συνεχίζοντας την ένδοξη πορεία της.

Νωρίτερα, δύο ακόμα ελληνικά σίριαλ έκλεβαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Τα Κλεμμένα Όνειρα στο MEGA με τις καταιγιστικές εξελίξεις τους συγκέντρωσαν το 38%. Την ίδια ώρα, το 33,9% των τηλεθεατών παρακολουθούσε την κωμική καθημερινότητα των ζευγαριών στο Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα του ALPHA.

Μετά την «παρέλαση» της ελληνικής μυθοπλασίας τη σκυτάλη πήρε η σάτιρα των Ράδιο Αρβύλα και το Όλα Τρέλα που κράτησαν στη late night ζώνη του ΑΝΤ1 το 31,1% και το 29,7% του κοινού αντίστοιχα.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Γιώργος Σκρομπόλας