Κατέβασαν τα… παντελόνια τους και ετοιμάζονται να τα δείξουν!

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ…! Μόνο αυτό μπορούμε να πούμε, αφού παρά τη λαϊκή ρήση «από Μάρτη καλοκαίρι», στη Μεσογείων το πάνε «από Μάρτη… χειμώνα», ξεκινώντας τον επόμενο μήνα να παρουσιάζουν τις καινούργιες τους, εγχώριας παραγωγής σειρές.

Μετά λοιπόν τις 15 Μαρτίου θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τα καινούργια επεισόδια της σειράς «Πίσω στο σπίτι», αλλά και η καινούργια σειρά «Με τα παντελόνια κάτω». Κι ενώ αρχικά ελπίζαμε ότι θα γυριστούν αρκετά επεισόδια και η σειρά μπορεί να πάει και την επόμενη σεζόν, σταμάτησαν τα γυρίσματα και ό,τι είναι να δείξουν, θα το δείξουν μέσα σε 13 επεισόδια. Οι δύσκολες οικονομικά συνθήκες, ανάγκασαν τα στελέχη της Μεσογείων να περιορίσουν τα επεισόδια της σειράς και πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, ολοκληρώνοντας και την ιστορία των ηρώων που υποδύονται οι Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μάριος Αθανσίου, Ισαβέλα Κογιεβίνα, Φωτεινή Τσακίρη, Αριέττα Μουτούση, Ρένος Χαραλαμπίδης, Πηνελόπη Πιτσούλη, Νικολέτα Καρρά, Πηνελόπη Πλάκα, Γιάννης Στεφόπουλος και ο σπουδαίος, Κώστας Βουτσάς.

Τουλάχιστον, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, πρόκειται για μία πολύ καλή κωμική σειρά και έστω και καθυστερημένα, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, θα γελάσουμε και λιγουλάκι οι τηλεθεατές!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Μπήκαν …πίσω στο σπίτι!