Κατερίνα Λάσπα: «Θα έκανα εκπομπή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου»

«Μου αρέσουν οι άνθρωποι που λατρεύεις να τους μισείς, είναι ιδιαίτεροι.»

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και στον Αστέρη Κασιμάτη για τα τηλεοπτικά της λάθη, τις πλαστικές επεμβάσεις, και δήλωσε πως θα ήθελε να κάνει εκπομπή με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Έχεις περάσει κατάθλιψη;

Για πάνω από 8-9 μήνες είχα άρνηση να βγω από το σπίτι και δεν ήθελα να το αποδεχθώ, θεωρούσα ότι είμαι πολύ μάγκας για όλα αυτά. Αυτό συμβαίνει ειδικά στους έντονους και δραστήριους ανθρώπους. Απευθύνθηκα για βοήθεια σε ψυχολόγο, αλλά δεν μου ταίριαξε. Το ξεπέρασα μόνη μου. Έχω πολλά υπόλοιπα όμως, άλυτα πράγματα που επανέρχονται ως σκέψεις ως προβληματισμοί… Θέλω να αφιερώσω χρόνο σε έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Έχω και επιπλέον ευθύνη γιατί έχω και ένα παιδί, έχουμε πορεία χρόνων μπροστά μας. Εγώ πρέπει να καθορίσω τις γραμμές. Αν δεν είναι καλά η μάνα, δεν θα είναι κανένας καλά στο σπίτι.

Έχεις παραδεχτεί σε συνέντευξη σου ότι με αισθητική επέμβαση μείωσες το μέγεθος του στήθους σου.
Ναι, το έκανα για λειτουργικούς λόγους. Επειδή είμαι υπερκινητική και αθλητικός τύπος μου ήταν πια ενοχλητικό. Δεν πήγα να τα κάνω διπλά, αλλά να γλιτώσω από τα πέντε συρτάρια σουτιέν που είχα. Μου έλειπε να βάλω ένα T-shirt ή ένα φόρεμα χωρίς σουτιέν.

Δήλωσες πρόσφατα ότι θα συνεργαζόσουν τηλεοπτικά με τον Νίκο Μουτσινά.
Ναι, είναι πολύ ευφυής.

Ο ίδιος ωστόσο σε είχε σχολιάσει αρνητικά μέσω της εκπομπής Νικ Ο' Κλοκ που παρουσίαζε στον Alpha.
Ήταν πολύ ατυχής στιγμή του. Αυτοσαρκάζομαι και έχω χιούμορ, αλλά δεν είχε πλάκα το σχόλιο του ότι ακούω φωνές. Δεν προκάλεσε γέλιο. Αλλά πρέπει να γεμίζουν και οι ώρες σε μία εκπομπή. Δεν είχε άλλη θεματολογία; Δεν ξέρω. Χαλάλι μου. Επίσης θα έκανα εκπομπή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Διακρίνω ότι της αρέσει η επικοινωνία και η τηλεόραση. Ζει γι' αυτό. Έχει όλη αυτή την ιδιαιτερότητα και την αυστηρότητα στο βλέμμα και τον λόγο. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που λατρεύεις να τους μισείς, είναι ιδιαίτεροι.