Κατερίνα Κούκα: «Το Fame Story ήταν μια δυσάρεστη εμπειρία»

«Εμένα και τον Αντώνη Βαρδή δεν μας αφορούσαν οι ίντριγκες των καναλιών και των διευθυντάδων».

Για την εμπειρία της στο Fame Story, την οποία χαρακτήρισε δυσάρεστη, μίλησε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Κούκα στην εκπομπή «JoinUs».

«Δεν μου έκανε καθόλου κακό. Ήταν μια δυσάρεστη εμπειρία γιατί εγώ μπήκα μέσα σε αυτό με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία κι εγώ και ο Αντώνης Βαρδής. Γιατί συνέβαινε να δουλεύουμε μαζί με τον Αντώνη τότε. Εμείς πήγαμε και μιλάω και εξ ονόματος του Αντώνη, με πάρα πολύ χαρά να πούμε πέντε πράγματα από τις εμπειρίες μας στα νέα παιδιά, που ονειρεύονται να πάρουν αυτό το δρόμο που πήραμε και εμείς. Δηλαδή με πολύ αγάπη μπήκαμε μέσα. Όλες τις ίντριγκες των καναλιών, των διευθυντάδων, των ανθρώπων που το μέλημά τους είναι τι νούμερα θα χτυπήσουμε το βράδυ, δεν μας αφορούσε καθόλου. Και δεν το θέλαμε, δεν το ξέραμε, δεν το γουστάραμε. Εκεί ανακαλύψαμε καθ' οδόν ότι παίζονταν παιχνίδια, τα οποία δεν έπρεπε ούτε να μας αφορούν, ούτε να μας βάζουν μέσα σε αυτά. Χορέψαμε, αλλά ήταν δυσάρεστος χορός».

Για την απουσία της από το χώρο:
Πέρασα διάφορες προσωπικές φάσεις που δεν ήταν ευχάριστες και αφέθηκα από τη δουλειά στο να θρηνήσω τα δικά μου πράγματα. Ένιωθα ότι όσο πιο ευτελές ήταν το άκουσμα, τόσο περισσότερη δουλειά θα έχω. Πέρασα μια φρίκη που αρνιόμουν να μπω σε αυτές τις διαδικασίες. Αρνιόμουν να γίνω μια άλλη, να αποκτήσω κοιλιακούς. Εγώ ήθελα να τρώω. Ή αρνιόμουν να τραγουδήσω στίχο που να λέει μπούρδες. Αυτό με κράτησε λίγο απ’ έξω. Στην αρχή με πλήγωναν όλα αυτά. Σκέψου ότι κάποια στιγμή χάρισα το μικρόφωνό μου σε μια νεαρή τραγουδίστρια. Της είπα «πάρ’ το αγάπη μου που είσαι και πολύ καλή τραγουδίστρια. Εγώ δεν γουστάρω». Πέρασα πολύ μεγάλες στεναχώριες.