Κατερίνα Καραβάτου: Θα την δούμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

Δείτε τι αποκαλύπτει για την πρόσκληση που έχει δεχτεί...

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ και τον Αλέξη Μίχα για την αποχή της από την τηλεόραση και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα!

Σου έχει λείψει η τηλεόραση;

Με την έννοια ότι μου έλειψε η δουλειά μου, ναι. Κυρίως γιατί είχα μπει στη διαδικασία ότι αυτό το πράγμα θα ξανάρχιζε έτσι όπως ήταν. Oμως οι ευκαιρίες δεν χάνονται. Ο καιρός είναι μπροστά μας.

Πώς σου φαίνεται πλέον η μεσημεριανή τηλεόραση; Πιστεύεις είναι πολύ διαφορετική από την εποχή του «Κους Κους»;

Ποτέ η ζώνη δεν είχε απόλυτη ομοιογένεια. ΄Eβλεπες πολλά διαφορετικά πράγματα. Απλώς υπήρχαν περισσότερες εκπομπές συναφούς θεματολογίας. Τώρα δεν είναι έτσι. Η ζώνη ήταν χαρακτηρισμένη κάπως -λάθος, κατά τη γνώμη μου. Μια χαρά είναι η συγκεκριμένη ζώνη και όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, εξελίσσεται.

Παρακολουθείς την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

Την έχω δει. Oχι πολύ, γιατί το μωρό δεν θέλω να είναι μπροστά στην τηλεόραση κι έτσι τις περισσότερες ώρες είναι κλειστή.

Την Ελεωνόρα Μελέτη;

Ναι, βέβαια. θες να με ρωτήσεις πώς μου φαίνονται; Μια χαρά εκπομπές. Η Μελέτη ακολουθεί τη συνταγή που ακολουθούσε και το πρωί, και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το ίδιο. Πολύ ωραίες προσπάθειες και μακάρι σ’ αυτή την τηλεόραση της κρίσης να γίνονται εκπομπές να ψυχαγωγούν τους τηλεθεατές.

Αν σε προσκαλούσε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, θα πήγαινες;

Με έχει ήδη προσκαλέσει και μπορεί να πάω.

Με την παρέα της Θεσσαλονίκης, που ήταν και η πρώτη παρέα τους «Κους Κους», Κλεοπάτρα Πατλάκη, Δημήτρη Σαράντο, Νίκο Μουτσινά και Μαρία Ηλιάκη, διατηρείς επαφές;

Ναι, βέβαια, εννοείται.

Υπήρξαν πολλές φήμες για κοινή εκπομπή με τον Κρατερό. Πιστεύεις πως η κοινή παρουσία ενός ζευγαριού στο γυαλί μπορεί να φθείρει τη σχέση του;

Αυτό εξαρτάται απ’ το ζευγάρι. Αν έχει γερές βάσεις, συνεννοείται καλά και υπάρχει χημεία, μπορεί να είναι τέλειο. Αν αυτά δεν ισχύουν, μπορεί το αποτέλεσμα να είναι άσχημο.

Εσύ θέλεις να συνεργαστείτε;

Εξαρτάται τι θα είναι, πώς θα γίνει κ.λπ. Μακάρι να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι μαζί επαγγελματικά και δεν εννοώ απαραίτητα τηλεοπτικά. Το μέλλον θα δείξει.

Τούρκικα σίριαλ παρακολουθείς;

Καθόλου. Λυπάμαι, δεν μπορώ να τα δώ.

Ξέρω ότι βρίσκεσαι σε κάποιες συζητήσεις για τηλεόραση. Ποιες είναι οι επιθυμίες αλλά και οι κόκκινες γραμμές για το επόμενο τηλεοπτικό σου βήμα;

Θα έκανα οτιδήποτε που θα ταίριαζε στο στυλ και στις δυνατότητές μου και θα ευχόμουν αυτό να συμβαίνει με την υποστήριξη μιας δυνατής ομάδας και μιας καλής παραγωγής. Μου έλειψε η δουλειά μου. Κυρίως γιατί είχα μπει σε μια διαδικασία ότι αυτό το πράγμα θα ξανάρχιζε έτσι όπως ήταν. Oμως, οι ευκαιρίες δεν χάνονται. Ο καιρός είναι μπροστά μας.

Διαβάστε ακόμη

Κ. Καραβάτου – Κ. Κατσούλης: Η βάφτιση της κόρης τους στο Λυκαβηττό!

Και η Καραβάτου πάει Κύπρο;

Η Κατερίνα Καραβάτου αποκαλύπτει στην Τατιάνα Στεφανίδου πώς θα ονομάσει την κόρη της