Κατερίνα Καραβάτου: «Ναι, μου έγιναν κι άλλες προτάσεις»

«Εκτιθέμεθα και ο καθένας είναι ελεύθερος να γράψει και να εκφράσει την άποψή του».

Το νέο της τηλεοπτικό βήμα, η πρωτιά στην τηλεθέαση, οι ανταγωνιστές, οι πρώην συνεργάτες… Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για όλα στην Φανή Πλατσατούρα για το περιοδικό Like.

Το γεγονός ότι η εκπομπή τερμάτισε πρώτη αποτελεί μια δικαίωση για σένα;

Είμαι χαρούμενη με τις καλές επιδόσεις της εκπομπής το πρώτο σαββατοκύριακο, ήδη όμως σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα. Η ευθύνη είναι σαφώς μεγαλύτερη τώρα. Σκοπός μας είναι να κάνουμε εκπομπές που αρέσουν και να περνάει ο κόσμος καλά μαζί μας.

Είχες προτάσεις από άλλα κανάλια για τη φετινή σεζόν;

Ναι, μου έγιναν κι άλλες προτάσεις. Επέλεξα, όμως, το Ε, γιατί στο συγκεκριμένο κανάλι με έκαναν να πιστέψω ότι μπορώ να κάνω τα πράγματα που θέλω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ότι θα περάσω μια χρονιά που θα είναι η καλύτερη από όλες όσες μου είχαν προτείνει. Στο Ε αισθάνθηκα ασφάλεια και θεωρώ πως ο συγκεκριμένος σταθμός αποτελεί μια νέα πρόταση για τους τηλεθεατές.

Πώς είναι να έχεις αντίπαλη την εκπομπή που μέχρι πρότινπαρουσίαζες;

Όταν πήρα την απόφαση να πάω στο Ε, δεν είχε ξεκαθαρίσει το τηλεοπτικό τοπίο ακόμη. Θεωρώ ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στις δουλειές. Έτσι γίνεται στην τηλεόραση: Οι άνθρωποι απομακρύνονται, ξανασυναντιούνται και πάλι από την αρχή. Αυτό που εσύ μπορείς να κάνεις είναι απλώς να προχωράς και να κάνεις αυτό που νομίζεις καλύτερο.

Παρακολούθησες το Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου;

Όχι, δεν την είδα την εκπομπή, δεν έχω προλάβει ακόμη.

Τι δόση αλήθειας είχαν τα δημοσιεύματα που σας παρουσίαζαν σε διαμάχη με την περσινή σου συνεργάτιδα;

Δεν με αφορούν αυτά τα δημοσιεύματα. Όλα αυτά τα αφήνω πίσω μου. Έγιναν πέρσι, έχω κάνει μια καινούργια αρχή και επικεντρώνομαι πλέον σε άλλα πράγματα. Δεν θέλω να βάλω το μυαλό μου σε μια τέτοια λογική, του τι γράφεται, ούτε σκέφτομαι με αυτό τον τρόπο. Εκτιθέμεθα και ο καθένας είναι ελεύθερος να γράψει και να εκφράσει την άποψή του. Το Μες στην Καλή Χαρά είναι μια εκπομπή που ολοκλήρωσε τον κύκλο της και προχωράμε μπροστά. 

Διαβάστε ακόμα:

Τα συλλυπητήρια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Κατερίνα Καραβάτου