Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν ήταν όλα ρόδινα τη φετινή χρονιά»

«Σε ένα μικρό κανάλι υπάρχουν μεγαλύτερες...».

Η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «HELLO» και την Μαρένα Καδιγιαννοπούλου και αναφέρθηκε στη νέα εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου, αλλά και στη φετινή χρονιά, στην οποία όπως τόνισε, δεν ήταν όλα ρόδινα.

Πώς είδες τη Μαρία Μπεκατώρου στην εκπομπή; Καταρχάς, θέλησες να την παρακολουθήσεις;

Δεν έχω δει ολόκληρη εκπομπή, αλλά αποσπάσματα. Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός και σε μένα και στον Κρατερό. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο «Your Face Sounds Familiar», εγώ τη γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια κι έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία του άκρατου ανταγωνισμού, του «θα σε φάω και θα με φας», διότι δεν είναι του χαρακτήρα μου. Προσπαθούμε να κρατηθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στα νέα δεδομένα.

Έχει τύχει να υπάρχει κάποιος καλεσμένος ή θέμα σε κάποιες από τις αντίστοιχες εκπομπές και είπες μέσα σου, «Γιατί όχι εμείς»;

Αυτό έχει να κάνει πάρα πολύ με το κανάλι. Ένα κανάλι όπως ο ΑΝΤ1 έχει περισσότερα μεγάλα ονόματα στο δυναμικό του, που προφανώς θα στηρίξουν την εκπομπή του καναλιού τους, δε μου κάνει καμία εντύπωση.

Ήταν όλα ρόδινα αυτή τη χρονιά για σένα;

Όχι, βέβαια! Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα!

Σ’ ενόχλησε κάτι;

Θα σου έλεγα ότι είναι η πιο χαλαρή χρονιά που έχω περάσει σε φάση καθημερινότητας. Όμως δεν ήταν όλα ρόδινα, γιατί κάνω τηλεόραση.

Σε τι δεν ήταν;

Κοίταξε να δεις, σ’ ένα μικρό κανάλι υπάρχουν μεγαλύτερες πρακτικές και τεχνικές δυσκολίες. Διότι αναπτύσσεται. Στα μεγάλα κανάλια υπάρχει ένας άλλος μηχανισμός, που σε εμάς τώρα δημιουργείται. Το καλό, βέβαια, όταν είσαι στο ξεκίνημα ενός τέτοιου πράγματος, είναι ότι υπάρχει έντονη διάθεση όλοι μαζί να καταφέρουμε κάτι που πολλοί θεωρούν αδύνατο. Όμως, αυτό σου δίνει ταυτόχρονα μεγάλη χαρά και όρεξη και ανακαλύπτεις δυνάμεις που δεν ήξερες ότι έχεις.