Κατερίνα Καινούργιου: Η Ηλιάκη, ο Μουτσινάς, η Μπεκατώρου

«Θεωρώ πως η Μαρία πήγε σε μια επιτυχημένη εκπομπή και όχι ως μέλος σε ένα πάνελ. Δεν το είδα ποτέ έτσι».

Δεν είναι μόνο η Κατερίνα Καινούργιου που φέτος, στο ίδιο πάντα κανάλι, ξεκινά τη σεζόν σε νέα εκπομπή και με διαφορετική ομάδα, της οποίας και ηγείται. Φέτος έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στο τηλεοπτικό τοπίο, με μετακινήσεις και μετεγγραφές έκπληξη. Η παλιά ομάδα του Δέστε τους, έχει πια «σπάσει» για τα καλά.

Ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι στο Πρωινό Σου-Κου με τη Μαρία Μπεκατώρου και η Μαρία Ηλιάκη αντικατέστησε τη Μαίρη Συνατσάκη στην ομάδα του Πρω1νού στον ΑΝΤ1. Περίμενε ποτέ η Κατερίνα αυτές τις εξελίξεις; «Οι τηλεοπτικές πορείες κάνουν κύκλους και έχουν σκαμπανεβάσματα. Από την άλλη, θεωρώ πως η Μαρία πήγε σε μια επιτυχημένη εκπομπή και όχι ως μέλος σε ένα πάνελ. Δεν το είδα ποτέ έτσι», εξηγεί στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.

Όσο για τον Νίκο Μουτσινά, που η Κατερίνα αγαπά πολύ, θα βρίσκεται στο πλευρό της καλής της φίλης, Μαρίας Μπεκατώρου, και θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά μαζί την εκπομπή Πρωινό Σου Κου. «Τους αγαπώ και τους δύο πολύ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πως ξεκίνησα από την εκπομπή της Μαρίας (σ.σ. στο Τηλεάστυ), που πραγματικά με βοήθησε στα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα και στη συνέχεια εξελίχθηκα μέσα από την συνεργασία μου με τον Νίκο. Για μένα ο Νίκος Μουτσινάς είναι ο τηλεοπτικός μου μέντορας και θα τον ευγνωμονώ για πάντα. Με αυτά τα δυο πρόσωπα εκτός από επαγγελματικούς μου προβληματισμούς, έχω μοιραστεί πολλά πράγματα και για την προσωπική μου ζωή. Ο Νίκος, λόγω της απώλειας της μητέρας του, πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι. Στεναχωρήθηκα για αυτό που του συνέβη. Μπορεί να μην τα λέμε συχνά, αλλά είμαι πάντα δίπλα του σε ότι με χρειαστεί, όπως και εκείνος», λέει με συγκίνηση.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.