Κατάφερε η πρεμιέρα του Δια Ταύτα να «χτυπήσει» σε τηλεθέαση τα Κλεμμένα Όνειρα;

Τι έδειξαν οι μετρήσεις για τη νέα σειρά του Λάκη Λαζόπουλου;

Το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν πέρασε χωρίς Λάκη. Την επιστροφή του την περιμέναμε καιρό και ο ίδιος γύρισε με σίριαλ αυτή τη φορά, καθώς το Τσαντίρι του θα ανοίξει ξανά την επόμενη εβδομάδα. Οι Μήτσοι που τόσο αγαπήσαμε αναβιώνουν μέσα από τις αίθουσες των δικαστηρίων στη σειρά Δια Ταύτα. Εξωσυζυγικά περπατήματα και εξωπραγματικά μπερδέματα, .κομμωτριούλες στα μαχαίρια (ή στα ψαλίδια) και μεγαλοκυρίες που αποδείχτηκαν πολύ «μικρές» θα είναι μερικές μόνο από τις υποθέσεις που θα …δικαστούν.

Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε τη χήρα Μήτση να συλλαμβάνεται επ’ αυτοφώρω με τον εραστή της (Γιάννη Μπέζο), όταν η γυναίκα του (Μπέσυ Μάλφα), τους έπιασε στα πράσα. Η Μήτση σε φρέσκια έκδοση, αλλά με τα retro στοιχεία που αγαπήσαμε άφησε το δικό της χρώμα στη δικαστική αίθουσα.

Δείτε εδώ τα καλύτερα αποσπάσματα!

Απέναντι από το Δια Ταύτα, ωστόσο, υπήρχε ένας μεγάλος αντίπαλος που δεν παραχωρεί εύκολα την πρωτιά στους αντιπάλους του. Με τα Κλεμμένα Όνειρα έπρεπε να τα βάλει ο Λάκης Λαζόπουλος. Ποιος βγήκε νικητής τελικά;

Με ποσοστό στο γενικό σύνολο 36,4%, το καθημερινό σίριαλ του MEGA δεν άφησε πολλά περιθώρια διεκδίκησης του «θρόνου» τηλεθέασης από το Δια Ταύτα. Η νέα σειρά του ALPHA όμως, συνεχίζοντας στο δρόμο που χάραξε το Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, σημείωσε ποσοστό 25,4%, επιβεβαιώνοντας ότι το κανάλι της Κάντζας διεκδικεί για πρώτη φορά φέτος μεγάλο κομμάτι από την πίτα της ελληνικής μυθοπλασίας.

Στο δυναμικό κοινό οι δύο σειρές κονταροχτυπήθηκαν και το αποτέλεσμα τις βρήκε σχεδόν ισόπαλες. 27% έδειξαν τα μηχανάκια της Nielsen για τα Κλεμμένα Όνειρα και 27,3% για το Δια Ταύτα.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης