Καραβάτου vs Σπυροπούλου: Ποια πήρε την πρωτιά στην τηλεθέαση;

Τι έδειξαν οι μετρήσεις για την πρεμιέρα των δύο αντίπαλων εκπομπών;

Πέρυσι βρέθηκαν στον ίδιο καναπέ να συμπαρουσιάζουν, φέτος βρέθηκαν απέναντι την ίδια ώρα να παρουσιάζουν η καθεμιά τη δική της εκπομπή. Η Κατερίνα Καραβάτου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «μέτρησαν» χθες, Σάββατο, για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους.

Από τη μία έχουμε ένα ανερχόμενο κανάλι που για πρώτη φορά «κατεβαίνει» σε αυτή τη ζώνη με ζωντανή εκπομπή, έχοντας μια έμπειρη παρουσιάστρια -μοντέλο ζευγαριού-, και από την άλλη ένα μεγάλο κανάλι που δημιούργησε ένα λαμπερό σκηνικό για μια ανερχόμενη παρουσιάστρια και την ομάδα της -μοντέλο Μενεγάκη. Για τέσσερις ώρες έδωσαν τη μάχη τους με διαφορετικά όπλα σε κάθε στρατόπεδο. Τελικά, που καταστάλαξαν οι τηλεθεατές;

Στο χρονικό διάστημα 10:00 – 14:00, τα μηχανάκια μέτρησης της Nielsen κατέγραψαν στο σύνολο τηλεθέασης ποσοστό 17,4% για την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και 9,3% για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Με μια πρώτη ανάγνωση διαπιστώνουμε ότι η εκπομπή του ALPHA πήρε με ευκολία την πρωτιά έχοντας μικρές απώλειες συκριτικά με το «Μες Στην Καλή Χαρά», ενώ, την ίδια στιγμή, η εκπομπή του Epsilon έφερε στο κανάλι ένα πολυ σημαντικό κομμάτι του κοινού που δεν είχε πριν.

Στο δυναμικό κοινό ηλικίας 15-44, οι μετρήσεις έδειξαν για το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» 18,3% και για το 'Στα Καλά Καθούμενα» 7,3%.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από το αποτέλεσμα της πρώτης τους μονομαχίας. Η σεζόν μόλις ξεκινά και οι δύο πρωινές παρέες έχουν μπροστά τους μια ολόκληρη σεζόν, κάθεμια με τα δικά της προτερήματα και μειονεκτήματα, για να πείσουν τους τηλεθεατές.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Διαβάστε ακόμα:

Έφυγε έξαλλη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου από τη συνέντευξη με τον Κρατερό Κατσούλη!

Γιάννης Μπουτάρης: «Δοκίμασα πολλά πράγματα. Έπινα μέχρι σκασμού»!

Πήγε από το Μες Στην Καλή Χαρά στην εκπομπή της Καραβάτου