Καραβάτου – Κατσούλης: Πέρασαν μπροστά σε τηλεθέαση από την Σπυροπούλου!

Ανατροπή στη μεγάλη μάχη του Σαββατοκύριακου! Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις...

Από τον ίδιο καναπέ βρέθηκαν σε απέναντι κανάλια να μάχονται την ίδια ώρα για την πρωτιά. Η Κατερίνα Καραβάτου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το περασμένο Σάββατο και κάθε Σαββατοκύριακο θα μπαίνουν στην τηλεοπτική αρένα με σκοπό να κρατήσουν το μεγάλυτερο κομμάτι της «πίτας» η καθεμιά για τον εαυτό της.

Στην πρεμιέρα τους, το πρωί του Σαββάτου, η εκπομπή της Σπυροπούλου πήρε με μεγάλη άνεση την πρωτιά. Ωστόσο, η εκπομπή της Καραβάτου έδειξε από την πρώτη στιγμή τα σημάδια της δυναμικής της.

Δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας!

Το πρωί της Κυριακής ήρθε η ανατροπή. Στο χρονικό διάστημα 10:00 – 14:00, τα μηχανάκια μέτρησης της Nielsen κατέγραψαν στο σύνολο τηλεθέασης, ποσοστό 11% για τo ‘Σπίτι μου Σπιτάκι μου» και 13,9% για το ‘Στα καλά καθούμενα». Η εκπομπή του Epsilon κατάφερε να περάσει μπροστά, «τραυματίζοντας» πολύ σοβάρα την εκπομπή του ALPHA.

Στο δυναμικό κοινό ηλικίας 15-44, οι μετρήσεις έδειξαν για την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου 12,4% και για την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου 12%.

Αν και είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα, τα νούμερα τηλεθέασης της Κυριακής δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα και σίγουρα, δεν θα περάσουν απαρατήρητα από τα επιτελεία των δύο καναλιών.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Διαβάστε ακόμα:

Πήγε από το Μες Στην Καλή Χαρά στην εκπομπή της Καραβάτου

Έφυγε έξαλλη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου από τη συνέντευξη με τον Κρατερό Κατσούλη!