Καρατζαφέρης: «Αν συμβεί κάτι στον Σπύρο, πείτε στον Σαμαρά ότι θα του κόψω τα ποδάρια»!

Δημοσιογράφοι στο πλευρό του Σπύρου Καρατζαφέρη μιλούν για τις συλλήψεις και τα χτυπήματα στη δημοσιογραφία

Έκτακτη εκπομπή έκανε σήμερα ο Γιώργος Καρατζαφέρης, παρά την απεργία της ΕΣΗΕΑ με αφορμή την σύλληψη του αδερφού του, Σπύρου Καρατζαφέρη.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος μίλησε ζωντανά με τον Προεδρο του ΛΑΟΣ: «Τα ζούμε και αυτά. Δεν μπορώ να εξηγήσω την υπόθεση Βαξεβάνη. Ο Αρβανίτης με την Κατσίμη, για ποιό λόγο κόπηκε αυτή η εκπομπή ; Είδα το απόσπασμα και έμεινα με αυτήν την απορία. Ο Σπύρος Καρατζαφέρης είναι ένα μέγεθος για τη δημοσιογραφία. Φοβάμαι ότι μπορεί να δούμε χειρότερα…».

Δείτε το βίντεο:

Ο Κώστας Αρβανίτης μιλώντας στην εκπομπή δήλωσε : «Αυτή τη στιγμή γίνεται μια μεγάλη μάχη για τα αυτονόητα. Τι είναι ο κώδικας δεοντολογίας, τι σημαίνει δημοκρατία. Αυτό προκύπτει από τις κινήσεις όσων χειρίζονται το Κράτος και τη δημόσια περιουσία. Είμαστε στρατευμένοι στη δημοσιογραφία…».

Δείτε το βίντεο :

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανέβασε τους τόνους, όταν ειδοποιήθηκε πως ο αδερφός του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο: «Ο Σπύρος δεν άντεξε, πήγε στο νοσοκομείο. Το καταγγέλω και να ξέρει ο Σαμαράς ότι αν συμβεί κάτι στο Σπύρο, θα του κόψω τα πόδαρια που δεν του έκοψα με όλες τις αλήτικες πράξεις που έχει κάνει, εις βάρος της Πολιτείας και εις βάρος της παράταξης…»!


Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε με τον Γιώργο Αυτία


Τη δική του άποψη για τα χτυπήματα εναντίον των δημοσιογράφων, εξέφρασε και ο διευθυντής του ALPHA radio, Δήμος Βερύκιος:

Διαβάστε ακόμα:

Στο νοσοκομείο ο Σπύρος Καρατζαφέρης μετά τη σύλληψή του

Σπύρος Καρατζαφέρης:»Η δίωξή μου είναι πολιτική – Θέλανε να με φοβίσουν»