Κανέλλη: Τσογλάν boy ο Τσίπρας, «γελωτοποιός» του ο Κασιδιάρης!

Έξω φρενών με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για την αντίδρασή του στο χαστούκι που δέχτηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη εμφανίστηκε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Η βουλευτής του ΚΚΕ εμφανίστηκε έξαλλη με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την αντίδρασή του στο χαστούκι που δέχτηκε η κα Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη τον Ιούνιο του 2012 σε τηλεοπτική εκπομπή, όπως αυτή αποτυπώθηκε στο ντοκιμαντέρ «Στο Νήμα» που προβάλλεται στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Η Λιάνα Κανέλλη ξέσπασε στο τέλος της εκπομπής «Ανατροπή», το βράδυ της Δευτέρας, χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα «τσογλάν boy», υποστηρίζοντας πως στο ντοκιμαντέρ φαίνεται να γελάει με το χαστούκι.

«Τον δείχνει στο ντοκιμαντέρ εν γνώσει του, να βλέπει το χαστούκι. Και ο κ. Τσίπρας, χρησιμοποίησε το χαστούκι για να διαφημίσει το ντοκιμαντέρ» είπε η βουλευτής του ΚΚΕ και υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας συμφώνησε να γυριστεί το ντοκιμαντέρ αρκεί να μη θιγούν η οικογένεια και τα παιδιά του. «Σε αυτή τη συμφωνία δεν περιλαμβάνεται το δικό μου το παιδί, ούτε η δική μου η οικογένεια», τόνισε η Λιάνα Κανέλλη.

«Τον δείχνει στο ντοκιμαντέρ να γελάει τάχα μου δήθεν…