Καλοκαίρι Παντού: Τι τηλεθέαση έκανε η εκπομπή των Καινούργιου – Σταματόπουλου;

Δείτε τι έδειξαν οι μετρήσεις...

«Αυτό το καλοκαίρι, πας δεν πας διακοπές, οι διακοπές έρχονται σ’ εσένα», υποσχέθηκε ο ALPHA στους τηλεθεατές και από χθες το μεσημέρι στις 14:00 έβγαλε στον αέρα τη θερινή του πρόταση ψυχαγωγίας «Καλοκαίρι παντού». Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παύλος Σταματόπουλος υποδέχτηκαν το κοινό σε ένα πλατό που έχει θέα στη θάλασσα και διαθέτει ακόμα και κρεβάτι, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σε πάρει ο ύπνος.

Οι δύο παρουσιαστές μπήκαν από το πρώτο λεπτό στο πλατό με διάπλατα χαμόγελα και ανεβασμένη διάθεση, κρύβοντας όσο γίνεται το άγχος της πρεμιέρας. Η εκπομπή είχε σχετικά γρήγορη ροή, νεύρο και θεματολογία προσαρμοσμένη στη ζέστη του Ιούλη. Το κανάλι φαίνεται πως στηρίζει ένθερμα το συγκεκριμένο project, την επιμέλεια του οποίου έχει η Ζήνα Κουτσελίνη.

Ανταποκρίθηκε, ωστόσο, το τηλεοπτικό κοινό στο «κάλεσμα» της Κατερίνας Καινούργιου και του Παύλου Σταματόπουλου;

Στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, οι επιδόσεις του «Καλοκαίρι Παντού» ήταν μέτριες, 15,2% κατέγραψαν τα μηχανάκια μέτρησης της Nielsen. Την ίδια ώρα, η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη -βρίσκονται απέναντι τα πρώτα 45 λεπτά- σημείωνε 16%, ενώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου συγκέντρωναν 15,4%. 

Στο δυναμικό κοινό, όμως, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και του Παύλου Σταματόπουλου ξέφυγε προς τα πάνω και έκλεισε με μέσο όρο 24,4%, αφήνοντας το «Μελέτησέ το!» στο 16,5% και το «ΦΜ LIVE» στο 14,9%.

Γιώργος Σκρομπόλας

Διαβάστε ακόμα:

Ο ενθουσιασμός της Καινούργιου και η… αμηχανία του Σταματόπουλου
 
Καλοκαίρι Παντού: Η πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούργιου και του Παύλου Σταματόπουλου