«Καληνύχτα άγγελέ μου, όνειρα γλυκά» – Ο επίλογος πριν πέσει το σκοτάδι

Οι γονείς, φίλοι και θαυμαστές αποχαιρέτησαν την Amy Winehouse

Στο βόρειο Λονδίνο οι γονείς, οι φίλοι και οι θαυμαστές της Amy την αποχαιρέτησαν σε μια 45λεπτη τελετή, με τους φωτογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία να βρίσκονται στην άκρη του δρόμου που οδηγεί στο νεκροταφείο του Εντγουεντμπέρι.

«Καληνύχτα άγγελέ μου, όνειρα γλυκά! Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπούν πολύ!» είπε στο τέλος της τελετής ο πατέρας της αδικοχαμένης τραγουδίστριας.

Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι τραγούδησαν το αγαπημένο τραγούδι της Amy, το «So far away» της Carole King. H Kelly Osbourne, ο μουσικός παραγωγός Mark Ronson και ο Bryan Adams ήταν μερικοί από όσους είπαν το τελευταίο αντίο στην Amy Winehouse.

Στη συνέχεια η σωρός μεταφέρθηκε για αποτέφρωση, ενώ η οικογένεια θα συγκεντρωθεί στην τοπική συναγωγή.

Δείτε το βίντεο:

Στο μεταξύ, από τη νεκροψία δεν έχουν βγει ασφαλή συμπεράσματα. Σύμφωνα με την αστυνομία, η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε 2 έως 4 εβδομάδες, οπότε θα βγουν οι επιπλέον τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν…

Μία από τις μεγαλύτερες φωνές της τελευταίας δεκαετίας, η Amy Winehouse έσβησε το απόγευμα του Σαββάτου, σε ηλικία 27 ετών. Η ταραχώδης ζωή της τα τελευταία χρόνια, ο εθισμός της στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, σίγησαν την ξεχωριστή φωνή της που λάτρεψαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Η βαφτιστήρα της, Dion Bromfield, έγραψε -μεταξύ άλλων- στο twitter: «Η Amy πετάει για τον παράδεισο»! Κι εμείς, back to black…

Φωτογραφίες: Reuters

Διαβάστε ακόμα:

Πέθανε η Amy Winehouse – Θρήνος στην παγκόσμια μουσική σκηνή

Amy Winehouse: Η ζωή της σε 27 χρόνια

Οι γονείς της Amy Winehouse ξεσπούν σε κλάματα μπροστά στις κάμερες

Amy Winehouse: Ζήτημα καριέρας ή ζωής;