Καλημερούδια: Ολοκλήρωσαν τη βδομάδα με ανοδικές τάσεις στην τηλεθέαση

Βαθιές ανάσες πήρε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ανέβασε τα νούμερα την ώρα των συνεντεύξεων.

Φύσηξαν ανοδικά ρεύματα τηλεθέασης στα «Καλημερούδια» και διέλυσαν την συννεφιά των τελευταίων εβδομάδων που είχε «σκεπάσει» την εκπομπή. Το δυναμικό κοινό και κυρίως οι γυναίκες ξαναβρήκαν το πρωινό του Mega και το «ψήφισαν» σε ικανοποιητικό ποσοστό.

Την τρέχουσα εβδομάδα, τα «Καλημερούδια» προσέλκυσαν μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού 15-44 σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ξεπέρασαν το 14%. Στις γυναίκες 25-44 αύξησαν τα ποσοστά τους σχεδόν 5 μονάδες.

Η ενότητα των συνεντεύξεων της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τους καλεσμένους της, φαίνεται πως εξελίσσεται σε ένα από τα γερά χαρτιά της εκπομπής, ιδιαίτερα για τις γυναίκες 25-44. Αυτές τις μέρες η τηλεθέαση στη συγκεκριμένη κατηγορία, την τρίτη ώρα της εκπομπής έφτασε στο 19,1%, πολύ κοντά στον αντίπαλο ΑΝΤ1. Στο δυναμικό κοινό η Ντορέττα συγκέντρωσε την Πέμπτη μεταξύ 12:00 – 12:30 ποσοστό 18,3% και κατάφερε να περάσει μπροστά από το «Πρωινό».

Μένει να δούμε κατά πόσο θα διατηρήσει και κυρίως θα ενισχύσει η εκπομπή τα «δυνατά» της κομμάτια, ώστε να μπει με άλλο αέρα στη μάχη, στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.