Καλημέρα Ελλάδα – Φινάλε: Συγκινημένος ο Γιώργος Παπαδάκης… «Είμαστε ακόμα ζωντανοί»!

Γιώργος Παπαδάκης
«Ελπίζουμε να είναι καλύτερες οι μέρες για σας και όταν είναι για σας είναι και για μας. Αυτό το χειροκρότημα είναι για σας»!

Έπεσε η αυλαία για το «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Παρασκευής. Ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε συγκινημένος τους τηλεθεατές και έδωσε ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για τον Σεπτέμβρη.

Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Το χειροκρότημα», ο Γιώργος Παπαδάκης είπε τα εξής: «Είμαστε ακόμα ζωντανοί και το χειροκρότημα ανήκει σε σας. Σας αξίζει ένα μεγάλο χειροκρότημα που είστε ακόμα ζωντανοί όλοι εσείς που μας παρακολουθείτε από το σπίτι και είσαστε πιστοί φίλοι μας. Νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που στηρίζουν τη δουλειά μας. Σε σας! Σε σας! Σε σας! Αλλά και στους συναδέλφους μας. Δίνουμε μαζί σας ραντεβού τον Σεπτέμβρη. Ελπίζουμε να είναι καλύτερες οι μέρες για σας και όταν είναι για σας είναι και για μας».

«Αυτό το χειροκρότημα είναι για σας!», είπε ο παρουσιαστής στο φινάλε και χειροκρότησε μαζί με τους συνεργάτες του, στέλνοντας και ένα φιλί στους τηλεθεατές.