Κακλαμάνης: Μεγάλο το ενδεχόμενο για τριπλές εκλογές το Μάιο

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο για βουλευτικές εκλογές το Μάιο ο Νικήτας Κακλαμάνης της ΝΔ λέγοντας χαρακτηριστικά πως "το ενδεχόμενος να έχουμε τριπλές εκλογές το Μάιο είναι πολύ μεγάλο"

 Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε την παραπάνω δήλωση στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ και την τεκμηρίωσε ως εξής: Αν το πργματοποιηθεί το πακέτο – όχι τρίτο μνημόνιο, όχι άλλο δανεισμό, πρωτογενές πλεόνασμα, 50 ευρώ στους ένστολους και χαμηλοσυνταξιούχους και η Ευρώπη συζητάει για το χρέος – τότε δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη πολιτική συγκυρία για την κυβέρνηση να γίνουν βουλευτικές εκλογές.

Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο, αν όλα αυτά γίνουν θα κάνει πρόταση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να πάει σε εκλογές. Όσο για το ότι το Σύνταγμα προβλέπει εκλογές κάθε τέσσερα χρόνια και όχι κάθε πότε βολεύει συγκυριακά την εκάστοτε κυβέρνηση, ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε αφενός ότι το Σύνταγμα δεν απαγορεύει εκλογές νωρίτερα από την εξάντληση της τετραετίας και αφετέρου ότι η κυβέρνηση έχει κάνει και πράγματα που σαφώς το Σύνταγμα τα απαγορεύει….

Δείτε το βίντεο: