Καίτη Φίνου: Το μήνυμα της για όσους περνούν μόνοι τα Χριστούγεννα

Καίτη Φίνου

«Προτίμησα να καθίσω μόνη...»

Λίγα σκέψεις της για όσους περνούν μόνοι τις γιορτινές ημέρες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η Καίτη Φίνου. Η ηθοποιός απευθυνόμενοι σε εκείνους και στα μηνύματα τους για τη μοναξιά έγραψε:
«Το ότι κάποιοι μπορεί να περνάμε μόνοι αυτές τις μέρες, δείτε το από την θετική του πλευρά. Εγώ ας πούμε μπορούσα να πάω στην μικρότερη αδελφή μου, να τρώγαμε και να ξεχνιόταν από τις τόσο απάνθρωπες παρενέργειες των χημειοθεραπειών. Όμως προτίμησα να καθίσω μόνη, να την αφήσω με τον άντρα της και ‘γω να κάνω έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς… Νομίζω πως αύριο – μετά από τόσα που περάσαμε οι περισσότεροι – θα νοιώθω ευγνώμων που έχω τόσο λίγα προβλήματα σε σύγκριση με μεγάλη μερίδα συνανθρώπων μου. Σαφώς υπάρχουν και τα καλύτερα,αλλά όταν δεν τα φέρνει η ζωή δεν μοιρολατρούμε…Γιατί Αυτός εκεί πάνω ξέρει γιατί μας τα φέρνει και τα καλά και τα κακά στην ζωή μας. Διάβασα στο ινμποξ πολλά μνμ σας πάνω από 15,για την μοναξιά… με το τελευταίο αποφάσισα να γράψω τις σκέψεις μου που είναι τόσο απλές…. χαρείτε και μόνοι αυτές τις βραδιές και σκεφτείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε για να είστε…. 2 του χρόνου μη πω και 3 χαχα φιλιά Καλά Χριστούγεννα……..»  

 

Το ότι κάποιοι μπορεί να περνάμε μόνοι αυτές τις μέρες,δείτε το από την θετική του πλευρά.Εγώ ας πούμε μπορούσα να πάω …

Δημοσιεύτηκε από Kaiti Finou στις Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015