Καιρός: Που θα χιονίσει τις επόμενες ώρες [pics]

Με χιόνι ξύπνησαν σήμερα και οι κάτοικοι της Αθήνας, ενώ τα χιόνια έχουν σκεπάσει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας τις τελευταίες ημέρες. Δείτε που χιονίζει τώρα και που θα χιονίσει τις επόμενες ώρες.

Σήμερα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, μας θύμισε ότι έχουμε… χειμώνα. Κρύο, παγωνιά, και χιόνια σχεδόν σε ολόκληρη της χώρα. Επί ποδός βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα τα τελευταία 24ωρα.

Συνεργεία της τοπικής αυτοδιοίκησης και έμψυχο δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Ελληνικού Στρατού με τον συντονισμό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και κάθε άλλου εμπλεκόμενου φορέα καταβάλλουν προσπάθειες για να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στην Αλόννησο και στην Εύβοια, να ανοίξουν οι οδικοί άξονες προς αποκλεισμένα χωριά και οικισμούς, να παραμείνουν ανοιχτοί κύριοι οδικοί άξονες, καθώς και να επανέλθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα η κανονικότητα στις πληγείσες, από την κακοκαιρία, περιοχές.

Δείτε που θα χιονίσει τις επόμενες ώρες.