Κ. Καραβάτου – Κ. Κατσούλης: Η βάφτιση της κόρης τους στο Λυκαβηττό!

Δείτε φωτογραφίες

 Το ζευγάρι βρέθηκε πριν λίγη ώρα στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, όπου πριν λίγη ώρα ξεκίνησε το Μυστήριο.

Το όνομα της μικρής  θα είναι… Αέλια και στην ομηρική γλώσσα σημαίνει “ενέργεια εκπορευόμενη από τον ήλιο” και νονοί της θα είναι οι φίλες της παρουσιάστριας, Σμαράγδα Μακρή και Λήδα Παπαδοπούλου και οι δύο φίλοι του ηθοποιού Ιερόθεος Μπεναρδής και Λυκούργος Τζαρδής.

Καλεσμένοι του ζευγαριού είναι και πολλά ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους η Δέσποινα Καμπούρη με την κόρη της, ο Γεράσιμος Γεννατάς, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Νάσος Γουμενίδης και πολλοί άλλοι.

Η μικρούλα που χθες έγινε ενός χρόνου περίμενε ανυπόμονα το σημερινό bloom στην κολυμπήθρα και έλαμπε μέσα στο λευκό φορεματάκι της, όπως και η διάσημη μαμά της.

Όλος ο στολισμός και όλη η διακόσμηση έχου σαν θέμα τον ήλιο που είναι και το σύμβολο του ονόματος της μικρής. Οι μπομπονιέρες των καλεσμένων έχουν σχεδιαστεί από τους 22twins designers και θα είναι μικρές τσαντούλες που θα έχουν εκτός από τα καθιερωμένα κουφέτα και μικρά δωράκια. Και θα είναι μάλιστα διαφορετικές για τα παιδιά και για τους μεγάλους.

Δείτε φωτογραφίες