Jason Biggs: Ζήτησε συγγνώμη για το ατυχές αστείο του για το Boeing της Malaysia Airlines

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών American Pie παραδέχτηκε το κακόγουστο αστείο του...

Λίγη ώρα μετά την είδηση της κατάρριψης του Boeing των Malaysian Airlines ο πρωταγωνιστής των ταινιών American Pie έγραψε στο twitter του… «Θέλει κανείς να αγοράσει την προνομιακή μου κάρτα των Malaysia Airlines;»


Το tweet του προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και ειρωνικά σχόλια από τον κόσμο που έσπευσε να χρησιμοποιήσει τις επιλογές της μέχρι τώρα καριέρας του για να τον ειρωνευτεί!

Αυτά περιείχαν από την γνωστή σε όλους σκηνή με την πίτα (American Pie) στην κουζίνα, μέχρι κατηγορίες πως αποζητά την προσοχή. Ο ηθοποίός αντέδρασε σπασμωδικά απαντώντας με νεύρα  αρχικά «Αλήθεια, αποτυχημένοι προσπαθείτε να βρείτε λόγους να τσακώνεστε. Λύστε τα θέματα σας αλλού. Όλοι εσείς οι βιαστικοί μαλ… – Ήταν ένα αστείο! Δε χρειάζετε να το βρείτε αστείο ή να βρίσκεταστε στη σελίδα του twitter μου.

Αργότερα ο ηθοποιός έσβησε το επίμαχο tweet λέγοντας πως δεν είχε την πρόθεση να προσβάλει κανέναν: «Κανείς δε με βάζει να γράψω αυτά τα tweet συγγνώμης – απλώς καταλαβαίνω πως τα σχόλια μου ίσως φάνηκαν χωρίς ευαισθησία και ήρθαν σε κακή στιγμή. Για αυτό ζητώ συγγνώμη.»