«Ήξερα από την αρχή ότι για μένα το μόντελινγκ θα είχε ημερομηνία λήξης»

«Στο σχολείο ήμουν σκράπας. Δεν μου άρεσε το διάβασμα, μόνο μπάσκετ έπαιζα».

Τον Κωνσταντίνο Φραντζή τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Greek Idol. Φέτος, έχει ήδη αποκτήσει φανατικές θαυμάστριες μέσα από τον ρόλο του στο σίριαλ «Μάνα Χ Ουρανού. Στιγμές από τη ζωή του μοιράζεται με τους αναγνώστες της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, με συνέντευξή του στην Φένια Γιαννουλάδη.

«Έχω δουλέψει βοηθός σερβιτόρου, σερβιτόρος, μπάρμαν, υποδοχή, ναυαγοσώστης, υπάλληλος σε τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών εταιρείας τηλεπικοινωνιών. Επίσης, έχω σπουδάσει διατροφολόγος και έχω δουλέψει σε ινστιτούτο αισθητικής και γυμναστήριο».

«Στο σχολείο ήμουν σκράπας. Δεν μου άρεσε το διάβασμα, μόνο μπάσκετ έπαιζα. Από το νηπιαγωγείο ακόμα με έσερναν στα σκαλιά για να πάω. Στο Δημοτικό όλο προφασιζόμουν πονοκεφάλους για να φύγω από το μάθημα».

 «Ηξερα από την αρχή ότι για μένα το μόντελινγκ θα είχε ημερομηνία λήξης. Ετσι, χρησιμοποίησα αυτούς τους τέσσερις μήνες για ενδοσκόπηση. Εν τω μεταξύ, μου συνέβαιναν διάφορα πράγματα τα οποία θεωρούσα σημάδια για το ότι πρέπει να ακολουθήσω το ένστικτό μου και να αφοσιωθώ στη μουσική. Για παράδειγμα, είχαμε πάει για φωτογράφηση σε μια περιοχή έξω από το Μιλάνο και θα μας φιλοξενούσε το βράδυ μια κυρία που έμενε κοντά. Μπαίνω λοιπόν μέσα στο σπίτι και βλέπω μια κιθάρα. Η κυριούλα δεν μιλούσε γρι αγγλικά. Της έκανα νοήματα για να καταλάβω ποιανού είναι η κιθάρα. Εκείνη την ώρα ήρθε ο γιος της, ο οποίος ήταν μουσικός παραγωγός. Γνωριστήκαμε, του έβαλα να ακούσει κάποια τραγούδια μου και τις επόμενες μέρες μπήκαμε στούντιο και φτιάξαμε ένα demo! Στο επόμενο σπίτι που μεταφερθήκαμε λίγες εβδομάδες αργότερα, ο προηγούμενος ενοικιαστής εργαζόταν στην ιταλική τηλεόραση και ακριβώς απέναντι έμενε ένας άλλος παραγωγός που είχε δουλειές και στην Αμερική, ενώ και η γυναίκα του ήταν μάνατζερ. Ηταν σαν να μου έκανε πλάκα ο Θεός».

«Μου έγινε η πρόταση από τον Γιώργο Φειδά, ο οποίος υπογράφει το σενάριο στο «Μάνα Χ Ουρανού» και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Τον είχα γνωρίσει όταν είχα πάει να κάνω μερικά μαθήματα υποκριτικής στο εργαστήρι του, το Studio 500, για να με βοηθήσουν κυρίως στη σκηνική μου παρουσία. Του εξήγησα ότι είμαι τραγουδιστής και απάντησε ότι πίστευε πως ο ρόλος μου ταιριάζει. Ετσι, πέρασα από οντισιόν και με πήραν. Είχα ήδη πάρει το κολάι τού να παίζεις με σενάριο από τις διαφημίσεις (σ.σ.: τον έχουμε δει σε τουλάχιστον πέντε διαφημιστικά σποτ τους τελευταίους μήνες) αλλά στη σειρά είναι πιο δύσκολο. Εχει περισσότερα λόγια και έχω μνήμη χρυσόψαρου»