Ηθοποιός τρέχει το βράδυ στο θέατρο και το πρωί στο …κυλικείο!

Η νέα επαγγελματική της ενασχόληση...

Από το πρωί μέχρι το βράδυ τρέχει η ηθοποιός Ναταλια Γερμανού που έχει μπει σε ένα σκληρό πρόγραμμα καθημερινότητας, για κάτι όμως που αγαπά πολύ. Η ηθοποιός ξυπνά πλέον μαζί με τα παιδιά της και ξεκινούν όλοι για το σχολείο. Ο λόγος είναι πως ι η εταιρεία catering “Mέλι Γάλα” που έχει δημιουργήσει η ίδια εδώ και χρόνια φροντίζοντας για τη σωστή και υγιεινή διατροφή των μαθητών έχει αναλάβει τη σίτιση των μαθητών στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη στη Βάρη.

“Η αγωνία μου και η ανάγκη μου να ξέρω τι τρώνε τα παιδιά μου στο σχολείο, αλλά κι όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού, με οδήγησε να ασχοληθώ με την σχολική σίτιση καθώς πάνω απ” όλα είμαι μητέρα και θέλω να γνωρίζω ότι τρέφονται σωστά”, δήλωσε στο YOU και στον Γιώργο Μπέζα.

Από πολύ νωρίς καθημερινά επισκέπτεται τα σχολεία που έχουν αναλάβει να τροφοδοτούν με φρέσκα προϊόντα, ώστε να είναι σίγουρη για την ποιότητα του φαγητού που καταναλώνουν οι μικροί μαθητές, καθώς σε ένα από αυτά, στην “Ελληνογερμανική αγωγή” συγκεκριμένα, φοιτά στην Ε΄ Δημοτικού ο γιος της Φίλιππος. Αυτή την περίοδο, μάλιστα, εκείνη ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο θέατρο “Ακάδημος” με την παράσταση “Αναμείνατε στο ακουστικό σας”.