Ηθοποιός από το «Singles» θα ανοίξει τη συναυλία των Red Hot Chili Pappers

Από την τηλεόραση στη μουσική σκηνή!

Eίναι νέα, ωραία και με υπέροχη φωνή! Μπορεί να έγινε γνωστή μέσα από τηλεοπτικές σειρές και να καθιερώθηκε με τη συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά «Singles», όμως η Σάνντ Χατζηαργύρη έχει κι άλλα χαρίσματα. Η κρυστάλλινη φωνή της της έχει ανοιξει πόρτες. Εγγονή της μεγάλης ηθοποιού του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, Ελένης Χατζηαργύρη, η Σάννυ σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο, έκανε τα μεταπτυχιακά της στις Η.Π.Α. και από τα μέσα των ’00s προσπάθησε να καλλιεργήσει και το άλλο μεγάλο της πάθος, τη μουσική.

 Το 2008 συγκρότησε τους Sunny Side of the Razor με ροκ ακούσματα. Το 2009 συμμετείχε στο Rockwave και τραγούδησε στην ίδια σκηνή όπου εμφανίστηκαν οι Placebo και Moby, ενώ το 2010 πήρε το βραβείο «γυναίκα της χρονιάς στην κατηγορία» Πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδοποιός»

Φέτος φαίνεται είναι η χρονιά της, αφού θα ανοίξει τη μεγάλη συναυλία των Red Hot Chili Pappers στις 4 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ. Η Σάννυ έχει ένα αναπάντεχο κοινό με τους Red Hot Chili Peppers. Είναι όλοι τους γέννημα θρέμμα Καλιφορνέζοι, αφού η ίδια γεννήθηκε στο Χόλιγουντ κι έζησε στις Η.Π.Α. μέχρι τα 4 που ήρθε στην Ελλάδα και οι Peppers στο Λος Άντζελες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελλάδα προς πώληση στο τελευταίο επεισόδιο του «Ουκ αν λάβοις»