Ιταλία: Παντού χιόνι και συντρίμμια – Τριώροφο ξενοδοχείο θάφτηκε από χιονοστιβάδα

Εικόνες σοκ μέσα από το ξενοδοχείο που "έλιωσε" χιονοστιβάδα! Φόβοι πως δεν έχει επιζήσει κανείς από τους 30 που βρίσκονταν στο κτίριο!

[dfp_ads id=236982]

Συγκλονίζουν οι πρώτες εικόνες μέσα από το ξενοδοχείο Rigopiano, στους πρόποδες του βουνού Γκράν Σάσσο, έξω από την Πεσκάρα. Ένας παράδεισος που έγινε κόλαση για 30 ανθρώπους. Οι αλλεπάλληλοι μετασεισμοί που έχουν σημειωθεί στις τελευταίες 24 ώρες στην Ιταλία προκάλεσαν χιονοστιβάδα, η οποία καταπλάκωσε το μικρό ξενοδοχείο και το έθαψε κάτω από τουλάχιστον τρία μέτρα χιόνι!

Μετά από προσπάθειες ωρών και αφού έσκαψαν με φτυάρια και κάθε άλλο πιθανό τρόπο, τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να μπουν στο ξενοδοχείο, κομμάτι του οποίου, σύμφωνα με τον έπαρχο της Πεσκάρα, από τον όγκο του χιονιού έχει μετακινηθεί κατά 10 μέτρα! Το πρωί της Πέμπτης (19.01.2017) ανασύρθηκε ο πρώτος νεκρός. Όμως οι φόβοι εκφράζονται δημόσια: μπορεί κανείς να μην έχει επιζήσει!

«Φωνάζουμε και κανείς δεν απαντά» λένε οι διασώστες που κατάφεραν, με σκι, να φτάσουν στο σημείο και να επιχειρήσουν να βρουν επιζώντες. Το γεγονός πως δεν ακούν το παραμικρό ενισχύει τους φόβους πως κανείς δεν έχει επιζήσει.

Δείτε φωτογραφίες και video μέσα από το ξενοδοχείο