Ιστορίες: Λεπτό προς λεπτό η πρώτη μάχη Τσίπρα – Μητσοτάκη για το ασφαλιστικό στη Βουλή

Απόψε στις 23:15 στον ΣΚΑΪ.

Οι “ΙΣΤΟΡΙΕΣ” καταγράφουν λεπτό προς λεπτό την πρώτη μάχη Τσίπρα – Μητσοτάκη για το ασφαλιστικό στη Βουλή, αποκαλύπτουν την ιστορία και τη διαδρομή της λίστας Μπόργιανς και παρουσιάζουν την σκοτεινή Τουρκία του Ερντογάν και των φυλακισμένων δημοσιογράφων, την Τρίτη, 26 Ιανουαρίου στις 23.15 με τους Αλέξη Παπαχελά, Παύλο Τσίμα και Σία Κοσιώνη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Σία Κοσιώνη ακολουθεί το νήμα της περίφημης λίστας  Μπόργιανς και των Ελλήνων μεγαλοκαταθετών στην Ελβετία κι αποκαλύπτει το παρασκήνιο, τον πόλεμο Γερμανίας – Ελβετίας, τη σφοδρή μάχη Μπόργιανς – Σόιμπλε και τα πρώτα αποτελέσματα των ελέγχων.

 Ο Παύλος Τσίμας ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη, στις φυλακές του Σιλιβρί, συναντά φυλακισμένους δημοσιογράφους και εξερευνά την υπόγεια διαδρομή που συνδέει την αυταρχική στροφή της κυβέρνησης Ερντογάν στο εσωτερικό με την αλλαγή του εξωτερικού της προσανατολισμού και την ανάμειξή της στον εμφύλιο της Συρίας.

Επειδή τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται, ας ξαναδούμε τις ιστορίες αλλιώς: Με τη σφραγίδα του ΣΚΑΙ και με τη δημοσιογραφική ματιά του Αλέξη Παπαχελά, του Παύλου Τσίμα και της Σίας Κοσιώνη.