Ιωάννα Λίλη: «Δεν μετανιώνω για τις σέξι φωτογραφήσεις μου»

«Αν έρθει μια πρόταση από την Αθήνα, θα μπω στη διαδικασία να τη συζητήσω».

Έχει τη ζωή που θέλει έτσι ακριβώς όπως τη θέλει. Κοιτάει μπροστά κλείνοντας το μάτι στο παρελθόν της. Αυτή είναι η Ιωάννα Λίλη και απαντά στις ερωτήσεις του Οδυσσέα Μητσόπουλου για την εφημερίδα «ΑΓΟΡΑ».

Φέτος είναι η δεύτερη σεζόν σου στον «αέρα» του Μακεδονία TV. Νιώθεις ότι πλέον τηλεοπτικά πατάς καλύτερα στα πόδια σου;

Αισθάνομαι πιο ασφαλής και πιο ώριμη σε αυτό που κάνω. Μια καθημερινή εκπομπή σε βοηθάει να ξεφύγεις από τα στάνταρ δεδομένα σου και προσωπικά δεν σου κρύβω ότι κάθε μέρα που φεύγω από το σπίτι μου νιώθω ότι πηγαίνω σε ένα δεύτερο σπίτι.

Βαδίζουμε προς το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν και κάπου εδώ αρχίζουν οι συζητήσεις των καναλιών αλλά και οι μεταγραφές. Αφήνεις ανοιχτή την πόρτα για την Αθήνα;

Γενικά στη ζωή μου ακολουθώ το μότο «Ποτέ μη λες ποτέ». Πράγμα που σημαίνει ότι αν έρθει μια πρόταση από την Αθήνα, θα μπω στη διαδικασία να τη συζητήσω. Αν είναι κάτι το οποίο μπορώ να το υποστηρίξω και δεν είναι άκρως δεσμευτικό, είμαι ανοιχτή στο να το δω. Βέβαια έχουμε ήδη κάνει με το Μακεδονία TV μια κουβέντα για να συνεχίσει η εκπομπή και του χρόνου, αν και δεν ξέρουμε μέχρι στιγμής ακριβώς τι θα συμβεί.

Τα τελευταία χρόνια ο Θοδωρής νιώθει πιο άνετος με τη δημοσιότητα, αφού παλιότερα σπάνια κυκλοφορούσαν φωτογραφίες του στα κοσμικά. Έχεις βάλει κι εσύ το χεράκι σου για να γίνει πιο εξωστρεφής με τα μίντια;

Είναι όντως διαφορετικός, γιατί πλέον δεν είναι ούτε ποδοσφαιριστής, ούτε πρόεδρος κάποιας ομάδας. Η δουλειά έχει διευρύνει τους χώρους που κινείται, αλλά εξακολουθεί να μη του αρέσει το κομμάτι της δημοσιότητας και δεν το κυνηγάει.

Έχεις μετανιώσει για τις σέξι φωτογραφήσεις σου στα περιοδικά που έκανες όταν ασχολιόσουν με το μόντελινγκ;

Όχι δεν μετανιώνω για τις σέξι φωτογραφήσεις μου, δεν ήταν κάτι που προσέβαλε την προσωπικότητα μου και την αξιοπρέπεια μου. Την εποχή εκείνη ήταν μέρος της δουλειάς μου και για αυτό και το έκανα. Μάλιστα, ήταν πάρα πολύ ωραίες και προσεγμένες δουλειές. Δεν μετανιώνω για το παρελθόν μου.