Ημέρας καταστροφής για τα τούρκικα σίριαλ.Ο τυφώνας συναντιέται με Σίλα και Αsi

Το τηλεοπτικό μενού της ημέρας!

ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑ- MEGA 19:00

Επεισόδιο  89: Η Ετζέ είναι έτοιμη να μιλήσει στον Χαρούν για τον Μπατού αλλά εκείνος την προλαβαίνει… Ο Χαρούν κάνει ό,τι μπορεί για να παγώσει την είδηση για το πιστοποιητικό γέννησης. Και να διεκδικήσει για άλλη μια φορά τον έρωτα της Εντά.

BLACKOUT – ANT1 21:00

Δοκιμασίες που δεν φανταστήκατε ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα, ζωντανά πλάσματα που κάνουν και τους πιο θαρραλέους να τρέμουν από το φόβο τους. Παρουσιάζει η Νάντια Μπουλέ!

ASI – ANT1 22:00

Επεισόδιο 28: Η Ασί θέλει να μάθει την αιτία του ξαφνικού χωρισμού της με τον Ντεμίρ. Όμως ο Ντεμίρ είναι αποφασισμένος να κρατήσει τον λόγο που έδωσε στη Σουχεϊλά. Ο Αλί, ο νέος επενδυτής που φτάνει στην πόλη, μαγεύεται από την πρώτη στιγμή που βλέπει την Ασί. Χάρη σε μια δουλειά που ο Ιχσάν του προτείνει, ο Αλί βρίσκει την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά της. Όμως ο Ιχσάν προτείνει την ίδια δουλειά και στον Ντεμίρ. Ο Ντεμίρ, ο Αλί και η Ασί φεύγουν για ένα ταξίδι επιχειρηματικών συμφερόντων. Σύντομα ο Ντεμίρ θ' αρχίσει ν' ανησυχεί πως μπορεί να χάσει την Ασί… ..

SILA – MEGA 21:00

Επεισόδιο 32:  Ο Μποράν έχει προσλάβει άνθρωπο για να διαχειρίζεται τις επενδύσεις του. 'Ομως, αυτή του η κίνηση θα του δημιουργήσει απρόσμενα προβλήματα… Η Σιλά βρίσκεται στο πλάι του αδελφού της, στα πρώτα του βήματα στη δουλειά. Ο Τζιχάν εξακολουθεί να βλέπει την Εσμά. Ο Μποράν και η Σιλά παρακολουθούν, κατασκοπεύουν ο ένας τον άλλον, βήμα βήμα. Αυτό που θα ανακαλύψει η Σιλά, δεν θα της αρέσει καθόλου..

TWO AND A HALF MEN – ALPHA 21:00

Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκονται οι ζωές δύο αδερφών, του αμετανόητου εργένη Charlie (Charlie Sheen) και του Alan Harper (Jon Cryer), οι οποίες ανατρέπονται όταν ο δεύτερος μετακομίζει στο σπίτι του πρώτου στην παραλία του Μαλιμπού, μαζί με τον γιο του Jake (Angus T. Jones). Η συγκατοίκηση των δυόμισι ανδρών γίνεται αφορμή για μία σειρά ευτράπελων καταστάσεων στις οποίες κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι γυναίκες που τους περιβάλλουν. Η σειρά έχει λάβει 30 υποψηφιότητες και 5 Βραβεία Emmy. Ακόμη, έχει προταθεί για δύο Χρυσές Σφαίρες και έχει αναδειχθεί ως η Πιο Αγαπημένη Κωμική Σειρά στα 35α People’s Choice Awards.

ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ: ΤΥΦΩΝΑΣ 6ου ΒΑΘΜΟΥ- STAR 22:00

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο μεγαλύτερος φόβος του ανθρώπου; Η ώρα που η φύση θα εκδικηθεί. Ένας τυφώνας σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του και κυριολεκτικά ισοπεδώνει πόλεις. Κάτω από αυτές τις ακραίες συνθήκες επικρατεί το χάος και ο πανικός. Οι άνθρωποι δεν βλέπουν το τέλος που έρχεται αλλά μια ευκαιρία για να κλέψουν και να καταστρέψουν. Οι Αρχές προσπαθούν να επαναφέρουν την χαμένη τάξη και οι επιστήμονες να ανατρέψουν τα αρνητικά προγνωστικά…