Ηλίας Ψινάκης: «Το FAB5 είναι trash»- «Πήγαμε 5 κουλές…»

Διαβάστε τι λέει

Σε συνέντευξη του στο «TV Έθνος», ο Ηλίας Ψινάκης είπε μεταξύ άλλων: «Ούτως ή άλλως, αυτή η εκπομπή είναι trash. Δεν συμφωνούσα, γιατί έπαιρναν παιδάκια από τις δυτικές συνοικίες, τα αποτριχώνανε και τα ξεφτιλίζανε. Δεν είναι καθόλου της δικής μου αισθητικής, γι΄αυτό και απείχα εντελώς από τις συγκεκριμένες σκηνές».

Αναφέρει χαρακτηριστικά πως από την αρχή κατάλαβε πως αυτό δεν του ταίριαζε: «Την τραγικότητα της υπόθεσης, την κατάλαβα από το πρώτο επεισόδιο. Πηγαίναμε πέντε κουλές και τους βάζαμε να κάνουν αποτριχώσεις και άλλες αηδίες, εκβιάζοντας την πλάκα, με ηλίθια αστεία». Γιατί όμως δεν έφυγε από την πρώτη στιγμή; «αν είχα φύγει από τις αρχές, το show θα κοβόταν και θα άφηνα 50 οικογένειες χωρίς δουλειά. Δεν μπορείς ν΄αφήσεις τόσο κόσμο χωρίς δουλειά, επειδή έκανες τη βλακεία να συμμετέχεις κάπου και μετά άλλαξες γνώμη».

H απόλυση και όχι η απομάκρυνση του, «ήταν το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που θα μπορούσαν να μου κάνουν». Τι απαντά σε αυτούς που λένε πως οι δηλώσεις του για το «Fab5» του έδειξαν την πόρτα της εξόδου; «Κάποιοι άλλοι καραγκιόζηδες συμμετέχουν σε αηδίες και βγαίνουν και λένε ότι είναι φοβερά και καταπληκτικά. Εγώ δεν το κάνω. Όσο για τις σχέσεις μου με τα διευθυντικά στελέχη, παραμένουν άψογες».

Mε τον Τρύφωνα Σαμαρά& είχαν ή δεν είχαν κόντρα; «Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Τρύφωνα. Απλώς υπάρχει διάσταση απόψεων, διαφορετική κουλτούρα, παιδεία, νοοτροπία και μόρφωση. Εν ολίγοις, άντε να συνεννοηθείς»…!

Διαβάστε ακόμα

Λάκης Γαβαλάς: «Τρόμαξα όταν με συνέλαβαν»

Ψινάκης: «Μόνο που δεν φίλησα στο στόμα τον Γερμανό διευθυντή»

Το επεισόδιο του FAB5 με τον Γιάννη Φλωρινιώτη!

Ψινάκης: «Οι χειρότερες εκπομπές στην τηλεόραση είναι το FAB5 και το  Dancing On ice!