Ηλίας Ψινάκης: Φωτογραφία με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη πάνω σε γάιδαρο!

Δείτε όσα έγραψε ο δήμαρχος Μαραθώνα για την αποψινή συναυλία της τραγουδίστριας...

Πριν από λίγο καιρό η αρχαιολογική υπηρεσία αρνήθηκε αίτημα του Ηλία Ψινάκη να πραγματοποιηθεί συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον Τύμβο του Μαραθώνα. Τελικά, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί απόψε, αλλά σε άλλο χώρο με την υπουργό πλέον Άλκηστις.

Ο Ηλίας Ψινάκης ανέβασε στα social media φωτογραφία του μαζί με την τραγουδίστρια η οποία βρίσκεται πάνω σε έναν γάιδαρο και έγραψε:

«Φίλοι μου σας καλώ όλους όσους γουστάρετε να έρθετε αύριο Σάββατο 29 στην πανσέληνο του Αυγούστου στις 21.00 στην Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου να απολαύσουμε όλοι μαζί την μοναδική συναυλία που έχει κάνει το γύρο του κόσμου της Υπουργού πλέον Άλκηστις Πρωτοψάλτη που με όλη της την αγάπη της μας προσφέρει !!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑ…!!!
Η είσοδος δεν απλώς ελεύθερη ….Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…!!!».

 

Φίλοι μου σας καλώ όλους όσους γουστάρετε να ερθετε αυριο Σάββατο 29 στην πανσέληνο του Αυγούστου στις 21.00 στην Αφετηρια Μαραθωνιου Δρόμου να απολαύσουμε όλοι μαζί την μοναδική συναυλία που έχει κάνει το γύρο του κόσμου της Υπουργου πλέον Αλκηστις Πρωτοψαλτη που με όλη την αγαπη της μας προσφέρει !!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑ…!!! Η είσοδος δεν απλως ελεύθερη ….Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ILIAS PSINAKIS (@iliaspsinakis) στις