Η Ζέτα ετοιμάζεται να… τραγουδήσει

Όταν μία πόρτα κλείνει, μία άλλη ανοίγει…! Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Ζέτας Μακρυπούλια που μπορεί η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 να μην συνεχίζεται, αλλά θα ξεκινήσει να συνεργάζεται με το MEGA.

Πριν από αρκετές μέρες, αποκάλυψα τα σχέδια των στελεχών του σταθμού της Μεσογείων να βγάλουν τη φετινή σεζόν στον αέρα το «Just the two of us». Η συνεργασία τους στον πρώτο κύκλο με τον Γιώργο Καπουτζίδη είχε στεφθεί με επιτυχία και για αυτό ήθελαν να συνεχιστεί. Στις επαφές που ακολούθησαν όμως, αποφασίστηκε πως προτεραιότητα είναι ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός να ολοκληρώσει το καινούργιο σήριαλ που γράφει για την επόμενη σεζόν, κάτι που δεν θα επιτυγχανόταν αν παρουσίαζε το talent show.

Έτσι λοιπόν και οι δύο πλευρές κατέληξαν στο να μην παρουσιάσει το «Just the two of us» και να γράψει το καινούργιο του σήριαλ. Το ίδιο διάστημα βέβαια γίνονταν επαφές και με τη Ζέτα Μακρυπούλια που είχε σταματήσει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1. Αρχικά στο κανάλι της Μεσογείων ήθελαν την παρουσιάστρια ως ηθοποιό στην καινούργια σειρά που ετοιμάζουν για να βγει τον Μάρτιο και που θα είναι η απόδοση στα ελληνικά της αμερικάνικης πετυχημένης σειράς «Modern Family». Τα στελέχη του σταθμού ήθελαν τη Ζέτα να ερμηνεύσει τη σέξι Γκλόρια, την ηρωίδα που στην πρωτότυπη σειρά υποδύεται η Sofía Vergara.

Ωστόσο, ενώ η συμφωνία για αυτό δεν έχει κλείσει φαίνεται ότι ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταξύ τηλεοπτικού σταθμού και ηθοποιού για να αναλάβει την παρουσίαση στο «Just the two of us». Στο κανάλι της Μεσογείων θεωρούν ότι η Ζέτα θα κερδίσει και σε αυτό το talent show τους τηλεθεατές και το μόνο που απομένει είναι να μπουν οι τελικές υπογραφές. Έτσι η Ζέτα μετά το show χορού, θα βρεθεί τώρα να παρουσιάζει το show που έχει πολύ τραγούδι και δεν αποκλείεται σε κάποιο από τα live να την δούμε και να τραγουδά!

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου για το ρόλο της παρουσίασης των όσων συμβαίνουν στο backstage τα στελέχη του σταθμού σκέφτονται τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Μπορεί να είναι νωρίς και να μην έχει ληφθεί οριστική απόφαση, αλλά δικαιολογημένα στο κανάλι της Μεσογείων θεωρούν ότι ο παρουσιαστής που είχε διαγωνιστεί στον πρώτο κύκλο του talent show θα είναι πολύ καλός και στο να παρουσιάσει τα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια.

Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες, αφού ο δεύτερος κύκλος του «Just the two of us» είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα τον ερχόμενο Μάρτιο και να μεταδίδεται κάθε Κυριακή.

Γρηγόρης Μελάς