Η Βάσω Λασκαράκη αναλαμβάνει καθημερινή εκπομπή στο Mega;

Όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ...

Αναμφισβήτητα αυτό το καλοκαίρι είναι το καλοκαίρι της… Τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά της αυτό που της συμβαίνει φέτος δεν πρέπει να της έχει ξανά συμβεί στο παρελθόν! Ο λόγος; Ο λόγος για την Βάσω Λασκαράκη, η οποία έχει δεχτεί πάνω από τρεις τηλεοπτικές προτάσεις ενόψει νέας τηλεοπτικής σεζόν και μάλιστα προτάσεις που έχουν να κάνουν με εντελώς διαφορετικά πράγματα, όπως είναι για παράδειγμα από την μία μεριά η συμμετοχή της στην νέα κωμική σειρά του Γώργου Φειδά , «Μάνα Xουρανού», αλλά και η πρόταση που της είχε κάνει το Mega για να δει τις προθέσεις της σε ότι έχει να κάνει με την παρουσίαση του νέου «Πρωινού Mou», πριν φυσικά καταλήξουν στον Μάρκο Σεφερλή.

Τώρα το Mega ,λοιπόν, ξανά χτυπά! Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες παρά το γεγονός ότι το θέμα του «Πρωινού» έκλεισε με την επιλογή του Μάρκου, βρίσκονται σε νέας μορφής συζητήσεις και οι συζητήσεις αυτές έχουν να κάνουν με την καθημερινή, απογευματινή εκπομπή που σχεδιάζουν να βγάλουν στον αέρα στο β΄μισό της νέας σεζόν.

Οπως σου έχω ξανά γράψει οι Megaλικοί έχουν στα χαρτιά τους μία νεανική, καθημερινή εκπομπή, την οποία θα προσπαθήσουν να την βγάλουν στον αέρα από το Γενάρη και μετά και για την παρουσίαση της οποίας πολύ θα ήθελαν την Βάσω Λασκαράκη.

Μάλιστα, αρχικά για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πόστο είχε ακουστεί και το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια, αλλά κάτι τέτοιο δεν ίσχυε μιας και η Ζέτα με το Mega για την σεζόν 2014-2015, έχει δεσμευτεί ως γνωστόν να παρουσιάσει το brand new τάλεντ σόου του καναλιού , «Rising Star».

Οσο για το τι γίνεται με τις συζητήσεις και τις επαφές του Mega με την Βάσω Λασκαράκη γι ΄αυτό το καθημερινό περιοδικό ποικίλης ύλης που θέλουν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους; Οι συζητήσεις τους ακόμα καλά κρατούν…

Νάνσυ Νικολαΐδου

Διαβάστε ακόμα:

Παπανώτας για Σεφερλή: «Ελπίζω να καταλαβαίνει το ρίσκο που αναλαμβάνει»