Η Τζόυς Ευείδη στο JoinUs

Σήμερα στις 18:00, στον ΣΚΑΪ...

Η Νάνσυ Ζαμπετογλου συναντάει την Τζόυς Ευείδη που εξηγεί γιατί πήγαινε στο αλλοδαπών κάθε έξι μήνες για να πάρει άδεια παραμονής στην Ελλάδα.
Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει spring rolls με φύλλο Βηρυτού, αλλά και μια σοκολάτα ταψιού με ρούμι και σταφίδες, να γλείφεις τα δάχτυλά σου! Η Εμμανουέλλα Κόκκαλη φτιάχνει ψάρι ψητό με μπρόκολο και σάλτσα μουστάρδας.
Η Τόνια σου μαθαίνει πώς να βγάζεις την τέλεια selfie στον καθρέφτη, ενώ η Άννα Πρέλεβιτς κάνει extension στις βλεφαρίδες, που ομορφαίνουν πολύ.
Η Μυρτώ Κάζη μαθαίνει τα πάντα για την αλλαγή πάνας και η Νίκη Κάρτσωνα συζητάει με τον διαιτολόγο, Δημήτρη Πέππα για τα super foods, που μας κάνουν πολύ καλό. Ο Σωτήρης Βρεττός δείχνει όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να γίνουν όλοι πολύ καλοί κηπουροί.
Γνωρίζουμε την Νάντια Ράπτη, μια ταλαντούχα και δραστήρια σχεδιάστρια μόδας. Η Μαρία Χολέβα μαθαίνει στα παιδιά να τρώνε το τέλειο δυναμωτικό πρωινό.
Η Νίκη Κάρτσωνα αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για ένα λαμπερό δέρμα. Για το τέλος πάνε για φαγητό σε ένα στέκι στο Κολωνάκι με υπέροχες ιταλικές γεύσεις.